Партнер рубрики Події

У Тернополі засяяла головна ялинка. На відкритті був і президент

У Тернополі засяяла головна ялинка. На відкритті був і президент

Урочисте відкриття ялинки відбулось на Театральному майдані напередодні ночі на Миколая ,18 грудня о 18:00.

Після освячення різдвяної шопки на сцену вийшов Президент України Петро Порошенко і урочисто засвітив ялинку від Вифлеємського вогню. Подивитись на це прийшли сотні тернополян.

Тернополяни, а особливо малеча, щиро раділи головній ялинці міста.

  - Мені дуже подобається наша новорічна красуня, в один момент Театральний майдан і драмтеатр наче ожили, - каже тернополянка Марія. 

Відео дня

Цього року запалював головну ялинку міста разом із тернополянами музичний гурт «Mad Heads UA». Також на Театральному майдані виступали творчі колективи міста, які виконуватили новорічні та різдвяні пісні. 

Зазначимо, у місті також облаштована 40-метрова ковзанка, атракціони, новорічне освітлення фонтанів та вулиць міста. Цього року для новорічної красуні придбали декілька нових гілок та елементів декору, а також додаткові святкові ілюмінації, які будуть прикрашати Театральний майдан та вул. Валову.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • David Starr

    Ну нити ми вміємо добре.
  • бульба

    За власним спостереженням:
    - 90 зі 100 людей ніколи не закривають двері в підїзд.
    - 65 зі 100 людей кладуть сміття біля смітника (навіть якщо смітник напівпорожній).
    -75 зі 100 людей викидають сміття  з цвяхами та дротами, після ремонту в оселі, просто на купу не зважаючи на дітей, які гратимуться в цьомуж дворі.
    Яке ПРАВО ,такий народ , має вимагати кращої за себе влади.
    Демократія — це такий пристрій, який гарантує, що нами будуть керувати не краще, ніж ми того заслуговуємо. (Бернард Шоу).
    Сумно(
  • Ната Лия

    Свято,це коли тепло в хаті ,а попробуй напалити за таку ціну на газ!Це  коли щедро на столі,а попробуй на такі пенсіі і зарплати купити продукти,це коли можеш провести вихідні на гірськолижному курорті,або у теплому Єгипті і т.п.і т.д.....А для більшості украінців це вже не свято,а просто дата в календарі.....
  • Алла Чемна

    Підвищення цін на газ для населення залишається однією з умов МВФ, ціни на газ мають зростати відповідно до затвердженого урядом графіку, а саме з 1 травня 2019 року — зрости до 9850 гривень за тисячу кубометрів, а з 1 січня 2020 року — до 12300 гривень за тисячу кубометрів.

    https://24tv.ua/pidvishhennya_tsin_na_gaz_dlya_naselennya_zalishayetsya_odniyeyu_z_umov_mvf__minfin_n1083181

    тойво reply Алла Чемна

    Вимога мвф wt щоб газ мав одну ціну і для промисловості і для населення.але наші додумались її підняти,замість того щоб здешевити газ для промисловості.Таким чином газ для населення би подешевшав.

    але нічо,йуля прийде і буде дешевий газ.

    Val Val reply тойво

    Дебіл ти!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up