Партнер рубрики Події

Увага! 20 січня в деяких будинках буде тимчасово припинено водопостачання (АДРЕСИ)

Увага! 20 січня в деяких будинках буде тимчасово припинено водопостачання (АДРЕСИ)

Через планові роботи на водопровідних мережах декілька будинків у Тернополі залишуться без води.  

У зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт, 20 січня  з 9 до 16 години буде припинено подачу  води в житлових будинках на вулицях за адресами вул. Смакули, 1 та вул. Київська, 6В, 8А, 8Б, 8В, 8Г.

КП "Тернопільводоканал" просить мешканців цих будинків із розумінням сприймати тимчасові незручності та запастися водою на вказаний період. 

Читайте також: Нові тарифи: у Тернополі подорожчає вода. Скільки будемо платити
 

Нагадаємо, у Тернополі функціонує три бювети, де можна набирати питну воду: на вул. Юності, на бульв. Пантелеймона Куліша та на бульв. Данила Галицького. Заплановано облаштувати ще два: на вул. Б. Лепкого та бульв. С. Петлюри.

Відео дня

 

Перелік адрес колонок-качалок у Тернополі: Вул. Бережанська, вул. Карпенка,3а, вул. Дружби, 1, вул. Київська,3а, вул. Коновальця,20, вул. Куток,16, вул. Лесі Українки,35, вул.Корольова.10, вул. Кл.Савури, 11, вул. Тернопільська, 54, вул. Микулинецька,48, вул. Стуса,6, вул. Тарнавського,2, вул. Чалдаєва,1, вул. Чумацька, 25, вул. 15 Квітня,5, вул. Яблунева,3, вул. Фестивальна, 20, вул. Лучаківського,10, вул. Молодіжна ,14, вул. Героїв Крут,11, пр-т Злуки,55, вул.Над Яром, 8, вул.Дружби,6. 

В управлінні ЖКГ нагадують, що вода з колонок-качалок призначена виключно для побутових цілей, а не харчових.
 

Читайте також: Стало відомо, скільки тернополяни заплатять за опалення за грудень

Без нервів та скандалів! Де та як можна заплатити за комуналку, щоб не стояти в черзі
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Віра Дейкіна

    Ще який номер вул. Бережанської є помпа-качалка?
  • Оля Красновська

    І що ті помпи качалки працюють?? І вода з них тече?

    Читач00 reply Оля Красновська

    може журналісти пройшлися би по тих качалках, перевірили чи вони працюють, і статтю нам про це тут написали?
  • Doc Bef

    Дзюбановський
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up