Партнер рубрики Події

"В нього було непросте життя". Односельці розповіли про бійця Івана Кураша, якого вбив снайпер

"В нього було непросте життя". Односельці розповіли про бійця Івана Кураша, якого вбив снайпер

Тіло бійця з Тернопільщини Івана Кураша, який загинув від кулі снайпера у зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС – ред.), відправлять до рідного села завтра, 18 травня. Чин похорону загиблого бійця Івана КУРАША відбудеться 19 травня о 14.00 год. в селі Литвинів Підгаєцького району, повідомляють у обласному військовому комісаріаті. 

Нагадаємо, Іван Кураш загинув 15 травня під час виконання бойового завдання. Куля снайпера потрапила в ліву легеню, боєць помер в шпиталі м. Гірське Луганської області.

33-річний Іван Кураш проходив контрактну службу на Сході України, розповідає секретар сільської ради Литвинова Михайло Бандура. У зоні АТО (нині ООС – ред.) боєць перебував не вперше. Третій раз поїхав на службу у лютому цього року. У Івана Кураша залишилась 12-річна дочка Вікторія, з дружиною він розлучений.

Відео дня

Як розповідають у Литвинові, героїчною смертю загинув і брат Івана Кураша.

- Він помер кілька років тому, рятуючи життя двох дітей, які топилися у ставку. Йому було лише 25, - розповідає сусідка загиблого Марія Донецька. - Життя обох хлопців було непростим, адже зростали без матері.

Колектив "20 хвилин" щиро співчуває рідним та друзям загиблого бійця. Вічна йому пам'ять…

Автор: Ольга ТУРЧАК

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleksandra Bench

    Хай спочиває з Богом. Шкода хлопця ... Він помер за Україну,  ГЕРОЄМ ,  і  залишиться в наших серцях безстрашним, мужнім   і віданним  солдатом  своїй землі.СЛАВА УРАЇНІ! -Героям  слава
  • Леся Полянко

    😧😓
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up