Партнер рубрики Події

У Тернополі в парку Шевченка відкрили новий дитячий майданчик

У Тернополі в парку Шевченка відкрили новий дитячий майданчик

Проєкт реалізували за кошти приватного інвестора.

Сьогодні, 8 листопада, в парку ім. Тараса Шевченка поруч з набережною Тернопільського ставу відкрили новий дитячий майданчик. Проєкт повністю реалізували за кошти приватного інвестора.

Про це повідомляє міська рада.

Тут встановили сучасні гойдалки для дітей різного віку, дитячі гірки та каруселі, лазанку тощо. Провели також благоустрій території навколо майданчика, зокрема, встановили лавки та урни для сміття.

Відео дня

Як зазначив міський голова, майданчик вирішили  облаштувати через те, що кількість дітей у місті збільшується і старий став надто маленьким.

«Важливо зазначити, що на облаштування даної локації жодної гривні з бюджету міста витрачено не було. Підрядна організація за доволі короткий термін розробила проект майданчика та виконала роботи за усіма вимога та стандартами. Дякую представника соціально-відповідального бізнесу за підтримку міста та його розвиток», — сказав мер Тернополя Сергій Надал.

До слова, 28 вересня у парку висадили 11 деревець, які в Тернопіль привезли із Закарпаття.

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Микола Унгурян

    Майданчик гарний, але якщо за кошти приватного "інвестора", то значить той інвестор щось десь тай отримав в іншому місці
  • Оля Білинська

    Гарний майданчик
  • Володимир Козін

    По фото не дуже видно, а це що, знову шнурків навязали? А подивитись, що робиться на майданчику молокії з цими шнурками було ніяк? Це в себе у приватному дворі де раз в день дитина бавиться можна для себе таке робити, а в парку має бути все антивандальне...
  • Читач15

    Дуже гарний майданчик, але розташований просто біля канави зі стоками,  з якої по парку розповсюджуються дуже неприємні запахи. До минулого року ця канава була закрита, а після цього іі відкрили та мало того встановили ліхтарі, що б усім було видно з оглядових містків яка гидота попадає в наше озеро з цілого міста, хоча в самому парку освітлення майже немає. Отак міська рада освоює кошти тернополян.

keyboard_arrow_up