Заповнені трибуни, вболівальники без масок, голи та провокації. Репортаж з матчу Агробізнес—Динамо

Заповнені трибуни, вболівальники без масок, голи та провокації. Репортаж з матчу Агробізнес—Динамо
  • Півфінальний матч між волочиським "Агробізнесом" та київським "Динамо" завершився розгромною перемогою останніх.
  • Матч був цікавий і тим, що на ньому мали б бути заповнені не більше 25 відсотків трибун. Та людей на матчі було значно більше. Трибуни були переповнені.
  • Не обійшлося і без провокацій від ультрас "Динамо" щодо їхнього ж головного тренера Мірчі Луческу.

Усі подробиці гри ми повідомляли у попередньому матеріалі: Півфінал Кубка України Агробізнес–Динамо: впевнена перемога киян. Чому протестували ультрас?

У цьому матеріалі подаємо найцікавіші фото та відео. Приємного перегляду.

Десь із сотня вболівальників о 15 годині уже чекала біля воріт стадіону. Щодо маскового режиму, то його дотримуються 50 на 50.

Відео дня

Як повідомляють у поліції, до охорони громадського порядку залучили 350 співробітників поліції та 40 військовослужбовців Нацгвардії. Допомагатимуть тернопільським правоохоронцям співробітники львівської поліції.

Ще в перші хвилини матчу стадіон імені Романа Шухевича був заповнений вболівальниками на 30-35 відсотків. Та потім буквально за десять хвилин натовп вболівальників заповнив його на 80-85 відсотків.

Подейкують. що тернополяни просто робили копії квитків, а ретельної перевірки на вході не було.

 

Тільки половина присутніх були у масках.

На грі також були і військовослужбовці.

Команда з Волочиська тримала оборону аж  до кінця першого тайму, а потім "посипалася". Результат на табло — 0:3 на користь киян.

А поки гра одних привертала увагу на полі, гравці за полем роздавали автографи. На фото — Ілля Забарний.

Не обійшлося і без провокацій від ультрас "Динамо" та тисняви біля центральної трибуни, що знаходиться одразу за лавкою запасних обох команд.

Ультрас "Динамо" влаштували провокацію та створили тисняву.  Вони вигукували: "Луческу, іди геть!", "Суркіси — ганьба "Динамо"". А також: "Міша Суркіс - владний під..с". 

Луческу тактовно промовчав і фактично не звертав уваги на провокацію. Лиш на кілька хвилин він обернувся та відповів ультрас з характерним акцентом "Ві — нє Дінамо, Ві — нє Дінамо". Уся публіка підтримала тренера оплесками, вигукуючи: "Луческу". Правоохоронці пробували врегулювати конфлікт.

Опитування

Чи задоволені ви результатом

З представниками ультрас спробував поспілкуватися голкіпер Георгій Бущан. 

— Только дураки не меняют своего мнения, — відповів їм Бущан.

За кілька хвилин правоохоронці оточили ультрас та відмежували їх від лавки запасних, тим самим не допустивши зіткнення.

На післяматчевій пресконференції Луческу пояснив свою позицію щодо ультрас.

— Это просто группа людей, которые хотят быть выше футболистов, выше команды. Хоть бы сняли свои маски... Вообще, для меня важнее, какую игру показывает моя команда, каких результатов достигает, чтобы «Динамо» вернулось на былые лидирующие позиции как на отечественной арене, так и в еврокубках.

Вже 13 травня на міському стадіоні Тернополя пройде фінал Кубка України з футболу. Тріумфатор попереднього матчу у Файному місті "Динамо" Київ зустрінеться з "Зорею" Луганськ.

 

Чи задоволені ви результатом гри? Пишіть у коментарях.

 

Читайте також:

«Динамо» у Тернополі зустріли вболівальники. З ними — і Максим, якому клуб допоміг після поранення

Півфінал Кубка України Агробізнес–Динамо: впевнена перемога киян. Чому протестували ультрас?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Петро Пантелеймін

    Перестаньте вже писати про ці ультрас
  • Mykola Fedoriy

    Хіба можна бути незадоволеними, коли команда виграє?..Це були не ультрас Динамо, а якась проплачена групіровка в балаклавах противників Луческу..Чим вони незадоволені?..Які мають претензії?..Що він не динамівець і тренував інші команди?..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up