Півфінал Кубка України Агробізнес–Динамо: впевнена перемога киян. Чому протестували ультрас?

Півфінал Кубка України Агробізнес–Динамо: впевнена перемога киян. Чому протестували ультрас?
  • 21 квітня у Тернополі на міському стадіоні імені Романа Шухевича відбувся півфінальний матч Кубка України з футболу, де зустрілися волочиський "Агробізнес" та київське "Динамо".
  • Волочиська команда в минулому матчі вже вибили з турніру ще один гранд українського футболу – команду "Шахтар" Донецьк.  
  • Гра була цікавою, хоча київська команда і здобула впевнену перемогу. Не обійшлося без конфлікту. 

ФК "Агробізнес" – єдина команда не з Прем'єр ліги,що вибила цього сезону путівку до півфіналу Кубка України. Вона грає в Першій Лізі і після 22 турів і знаходиться на четвертому місці в проміжній таблиці турніру, відстаючи на два бали від третього місця, що дозволило б піднятися за підсумком сезону до Прем'єр ліги. Та команда з міста Волочиськ ще має один матч в запасі і амбіції в Кубку України. 

Київське "Динамо" закінчило євровесну, але продовжує боротьбу на внутрішній арені. Вже в наступному турі команда Мірчі Луческу може оформити Чемпіонство КУ 2020-2021 та підняти омріяний трофей вперше з 2016 року.

Відео дня

"Динамо" вже виграло цього сезону Суперкубок України, обігравши "Шахтар". А от минула гра в Кубку України проти ФК "Колос" з Ковалівки в киян видалася напруженою – нуль-нуль після основного та додаткового часу, і лише в серії пенальті команда зі столиці обіграла суперника.

Що відомо

В п'яти останніх матчах "Агробізнес" Олександра Чижевського ще не перемагала і може записати собі в актив лише чотири нічиїх. 

А от команда Мірчі Луческу навпаки – протягом останніх п'яти матчів поразок не знає і має в активі чотири перемоги та одну нічию.

Сам матч мав відбутися на стадіоні "Юність", що у Волочиську. Однак, як повідомили на офіційному сайті ФК "Агробізнес", через не відповідну якість поля для проведення матчів такого рівня, як півфінал національного Кубка, команда вимушена грати на атестованих для такого рангу стадіонах.

– Оскільки тернопільський міський стадіон є територіально найближчим до Волочиська з усіх атестованих, було прийнято рішення "приймати" команду зі столиці саме на цьому стадіоні, на якому відбудеться також фінал Кубку України", – кажуть у клубі.

Останній матч на тернопільському стадіоні для ФК "Агробізнес" відбувся у 2017 році, також на етапі Кубка України проти ФК "Тернопіль". Тоді сильнішою виявилася команда з Волочиська.

Всі квитки на матч 1/2 фіналу Кубка України між «Агробізнесом» Волочиськ і «Динамо» Київ розкупили менше, ніж за півгодини.

У понеділок, 19 квітня, о 9:00 ранку стартував продаж квитків на одну з трибун за воротами, вартість яких становила 100 грн. О 09:25 вільних квитків вже не залишилося.

Що було до початку матчу

Десь із сотня вболівальників о 15 годині уже чекала біля воріт стадіону. Щодо маскового режиму, то його дотримуються 50 на 50.

Як повідомляють у поліції, до охорони громадського порядку залучили 350 співробітників поліції та 40 військовослужбовців Нацгвардії. Допомагатимуть тернопільським правоохоронцям співробітники львівської поліції.

Стартував матч о 16 годині. Переможець зустрінеться з тріумфатором матчу ФК "Зоря" Луганськ – ФК "Олександрія" Олександрія у фіналі національного Кубку.

АУДІО трансляція поєдинку розпочнеться у середу, 21 квітня - о 15:55 за київським часом.

Коментатор: Георгій Грошев

На жаль, через слабкий сигнал технічно неможливо провести відеотрансляцію матчу. Ви можете переслухати аудіозапис, також ми повідомлятимемо про результати гри.

Станом на 16.45, на завершення першого тайму результат 0:1. "Динамо" лідирує. 

Ось результат першого тайму, текстова трансляція сайту sport.ua.

Чи зможе волочиська команда зрівняти рахунок та перемогти? Побачимо у наступному таймі.

17.15, триває другий тайм. 

На 68 хвилині гол у ворота "Агробізнесу" забив гравець столичної команди Бєсєдін.

Станом на 17.28, рахунок 0:2. На користь "Динамо".

17.04. На 81 хвилині третій гол від команди "Динамо" забив Буяльський.  Рахунок 0:3.

17.44. Ультрас "Динамо" традиційно до завершення матчу хотіли піти зі стадіону у знак протесту проти тренера Мірчі Луческу.

"Нещодавно Мірча Луческу заявив, що йому байдужі ультрас "Динамо". Цей горезвісний провокатор стверджує, що до протестів нас хтось підштовхує. Ми віддаємо належне його теорії змови, але хочемо зазначити наступне.

До протестів нас підштовхують поняття принципів і честі. Ми не можемо дозволити тренувати команду людині, яка свідомо багато років створювала конфронтації на рівному місці і ставила під сумнів будь-які досягнення клубу "Динамо", його гравців і тренерів.

Нам важливо, щоб головним тренером команди був чоловік з хорошою репутацією, з яким можна було б налагоджувати зв'язок і разом крокувати до нових перемог. Очевидно, що Луческу ніколи не впишеться в подібну категорію тренерів, тому закономірний висновок - Луческу не місце в "Динамо", – написали ультрас клубу на своїй сторінці в Facebook.

Тиснява біля центральної трибуни, що знаходиться одразу за лавкою запасних обох команд. Ультрас "Динамо" влаштували провокацію та створили тисняву. 

Вони вигукують: "Луческу, іди геть!". А також: "Міша Суркіс - владний під..с". 

Луческу мовчав, адже матч тривав. Уся публіка підтримала Луческу оплесками, вигукуючи: "Лусечку".

Правоохоронці пробували врегулювати конфлікт.

17.55. Матч звершився з рахунком 0:3. На користь "Динамо". 

 

Читайте також:

«Динамо» у Тернополі зустріли вболівальники. З ними — і Максим, якому клуб допоміг після поранення

До уваги водіїв! 21 квітня буде обмежений рух транспорту на деяких вулицях Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Діма Андрущенко

    Хто буде відповідати за заповненість стадіону.. ....25 проц. було для галочки
  • Роман Галів

    "Динамо" - чемпіон!
  • Дмитро Наконечний

    Не помітили колгоспу на шляху у фінал !!
  • Елена Жарчак

    Вас уже достало одиночество? Вы ищите друга,партнера или хотите создать семью?! Вам в поиске поможет бесплатный телеграм канал https://t.me/airybay_bot !  Много людей с твоего города есть на этом канале! Как говорится : кто ищет - тот всегда найдет! Желаю тебе удачи , счастья и любви !!!

    Telegram (https://t.me/airybay_bot)
    Airybay Dating❤️
    🗣 Best direct dating!💖💖😘

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up