Партнер рубрики Події

Вибори, міні-спідниці і втрати. Що читали тернополяни цього тижня

Вибори, міні-спідниці і втрати. Що читали тернополяни цього тижня

У неділю ми традиційно підбиваємо підсумки тижня, що минає, і визначаємо публікації, які читали і коментували найчастіше.

Учасники громадської організації “Єдина родина Тернопільщини”, дружини та матері загиблих в АТО воїнів звернулись до людей із закликом відповідально поставитись до вибору. На прес-брифінгу, який відбувся 5 квітня голова ГО сказала, що події, які відбуваються в Україні ображають пам’ять героїв.

Міні-спідниці – цей мініатюрний предмет одягу з’явився у 1960-х як символ бунтівної молодіжної культури, але досі не втрачає популярності. В одних він викликає симпатію та зачарований погляд, в інших – роздратування і недобрі думки. А ви як думаєте – чи варто дівчатам та жінкам  носити короткі спідниці? Візьміть участь в обговоренні. 

За результатами виборів 2019 Зеленський в першому турі впевнено обходить Порошенка. Ви задоволені такими результатами? У нашому опитуванні думки розділились навпіл.

Відео дня

Лідер виборчих перегонів на Тернопільщині - чинний Президент Петро Порошенко, у нього 24.39 % симпатиків серед тернополян. Друге місце займає Юлія Тимошенко, у неї майже 19% голосів виборців. Третій у списку - Анатолій Гриценко, за нього віддали голоси понад 17% тернополян. В обласному центрі розклад інший.

Стало відомо, що сьогодні на 86-му році життя помер Олексій Попадюк, якого тернополяни знали як автора і продавця книжок на зупинці біля Зеленої церкви. Тернопільський вуличний письменник заробляв на друк наступної книжки, продаючи тиражі попередніх своїх романів. Чоловік, який все життя пропрацював слюсарем, писав, бо вважав, що кожен чоловік повинен написати книжку.

 

Щоденні відеопідсумки дивіться на наших сторінках в Instagram та Facebook 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Павел

    Ты, Петенька, не нервничай, не прыгай,
    Твои враги тебе привет передают.
    Нас не пугай предвыборной интригой.
    Свой КРАХ встречай. Тебе пришёл КАПУТ!
  • David Starr

    Вибори і війна колись закінчуються, а міні-спідниці - вічні! :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up