Партнер рубрики Події

Відома тернопільська бабуся "Шапокляк" померла біля драмтеатру

Відома тернопільська бабуся "Шапокляк" померла біля драмтеатру
Тернопіль - цю жінку називали місцевою Шапокляк
Відома тернополянка Ніна Михайлівна, яку називали місцевою "Шапокляк", померла біля сходів драмтеатру увечері 9 березня 2016 року.

Начальник сектору комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета повідомив, що бабуся померла своєю смертю.

Колоритну жінку візуально знали багато тернополян - вона вирізнялася на вулицях міста ексцентричною поведінкою і тим, що завжди носила зі смаком підібрані капелюшки.

Про те, що Ніни Михайлівни не стало, написала у Facebook тернополянка Тетяна Вербицька.

Відео дня
 

Щойно в центрі "швидка" констатувала смерть відомої тернополянки, навіть легенди, яку любовно називали "Шапокляк". Їй ст...

Опубліковано Тетяною Вербицькою 9 березень 2016 р.

Редакція щиро співчуває близьким і знайомим Ніни Михайлівни.

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (30)
  • Діонісій

    а може Шапокляк па'ятник поставити десь, ну наприклад такий , як одну бронзову скульптуру сперли давно, щось такого, реально підтримали б люди. про неї у всіх спогади позитивні, дивна була, всі про неї говорили і знали, але зла нікому не робила.
  • Анонім

    так таких психічно хворих багато є по місту!!!!
  • Nadia Kuchynska

    Чому стільки ажіотажу? Дивує коли говорять,що вона символ міста...дивакувата хвора жінка, котра постійно кричала та матюкалася...невже нема кращих символів????

    Хай спочиває з Богом!
  • Анонім

    Вічна пам'ять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинуло троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera 15:15 У Шумську побили 17-річного хлопця: підозрюють депутата районної ради 14:37 На кукурудзі змахінував 8,3 млн грн: судитимуть екскерівника держпідприємства з Тернопільщини Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 14:00 В Тернопільському районі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Андрію Рудому 13:40 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:10 У Тернополі відбудеться дефіле містян у вишиванках 12:35 Про заморозки на ґрунті попереджають тернопільські синоптики 12:05 У лікарні помер 24-річний тернополянин, який постраждав в аварії у сусідній області 11:20 У Збаражі з Днем матері оригінально привітали мам футболістів photo_camera 10:50 У Тернополі відремонтують дорожнє покриття ще на восьми вулицях 10:10 На фасаді школи №8 встановлять меморіальну таблицю письменнику Левкові Крупі 09:30 У Кременці відкрили туристичний сезон: що подивитись у місті 09:01 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 08:02 У кого можуть забрати авто на ЗСУ: як відбуватиметься мобілізація транспорту 21:33 Медбрат з Тернополя отримав відзнаку від ЗСУ 21:05 На Мазепи збили водійку скутера (ОНОВЛЕНЕ) 20:02 Як виглядало озерце «Чайка» в Тернополі 22 та 75 років тому (ФОТО) photo_camera 19:03 Чи можна дарувати дві квітки, що робити з «підкладами» та забобонами: розповідає о. Олексій Філюк play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up