Партнер рубрики Події

Він боявся, що Україна буде в неволі. На Тернопільщині попрощалися зі стрільцем Олегом Геремеєм

Він боявся, що Україна буде в неволі. На Тернопільщині попрощалися зі стрільцем Олегом Геремеєм
  • В останню путь Героя України жителі Великоберезовицької громади проводжали у чорних хустках, зі сльозами на очах та з молитвами до Бога.

Як раніше повідомляла редакція «20 хвилин», Олег Геремей народився 15 квітня 1972 року. Був стрільцем третього стрілецького відділення першого стрілецького взводу другої стрілецької роти військової частини А7409.

Відео дня

Життя мужнього захисника України обірвалося від смертельного поранення п’ятого червня у Волноваському районі Донецької області. А йому лише виповнилося 51...

Як повідомляють у Великоберезовицькій громаді, дев’ятого червня жителі зустріли тіло захисника у рідному населеному пункті.

— На колінах, зі сльозами в очах, з прапорами, квітами і лампадками віддали останню шану мужньому воїну, життя якого обірвалося під час виконання військових обов’язків на Донеччині. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя, разом з вами розділяємо біль втрати і скорботи. Вічна пам’ять Герою! – пишуть на сторінці громади.

А вже 10 червня відбулося поховання українського захисника. Віддати шану Герою, який у боротьбі за Україну віддав найдорожче – власне життя, прийшли рідні, друзі, знайомі, сусіди, односельчани, представники влади, духовенства і громадськості. Люди не могли стримати сліз….

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Читайте також:

Дружина, дочка і син зустріли свого Героя Валерія Штика у Теребовлі

Назавжди 28: у Підгайцях прощаються з розвідником-кулеметником Андрієм Хмуричем

На Донеччині загинув воїн Валерій Штик з Теребовлянської громади

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Тамара Мартишенко

    Царство Небесне!
  • Вера Бубырь

    Вічна світла пам'ять ГЕРОЮ
  • Тетяна Ярова

    Царство небесне Герою, Світла пам'ять!Щирі співчуття рідним
  • Жабогруцький Григорій

    Мой соболезнования.

keyboard_arrow_up