Випускники з Тернопільщини підкорили соцмережі відеокліпом на пісню гурту "Антитіла"

Випускники з Тернопільщини підкорили соцмережі відеокліпом на пісню гурту "Антитіла"
  • Випускники Шумського ліцею вирішили залишити оригінальні спогади про навчання у відео-форматі.
  • Кілька десятків колишніх учнів ліцею знялись у відеокліпі на пісню "Все красиво" відомого гурту "Антитіла".
  • Кліп знімали два дні. Випускники розповідають, що самі зйомки принесли їм дуже багато позитивних емоцій, а відео завжди буде нагадувати про гарні моменти навчання у ліцеї.

- Шалено цікаво було пробувати щось таке, - каже випускниця Анастасія Горобець. - Це вперше була у нас така групова робота і в принципі у моєму житті це було щось нове. Цікаво, бо ти ніби розумієш, що має вийти, бачиш певну картинку в своїй голові, але як це буде насправді вже побачили лише на відео. Результат кліпу залежав зокрема від кожного і від усіх разом також. Я думаю, це кожен розумів і боявся в певний момент зробити щось не так. Та попри ці всі моменти, у нас все вийшло. А ще дуже цікаво було працювати з Танею та Андрієм це люди які просто палають від власної справи. 

Результатом випускники задоволені. Розповідають, що не очікували того, що вийде так гарно.

- Мені дуже сподобався кліп, спочатку я навіть не уявляла, яким він має бути, але викладалась на повну, - каже Соломія Музиченко. - Веселощі, радощі, позитив та трішки втоми - ось як я можу описати зйомки. Трішки спойлерів про кліп було і у наших профілях інстаграму, адже як так мати таку сцену і не сфотографуватись. Світло, фон, мотоцикли, шкірянки -просто захоплює дух. Дякую всім, хто погодився зафільмувати ці шалені та неймовірні роки з однокласниками.

Відео дня

Спершу випускники звернулися  в одну із тернопільських студій, щоб їм зробити фотосесію. Але у власника студії Андрія Шліхта виникла креативніша ідея - зняти кліп.

- Хотілось зробити щось оригінальне, - каже Андрій Шліхта. - Я бачив, як вони класно танцюють і вирішив, що кліп буде саме те, що треба.

Спочатку хотіли зробити кліп на пісню гурту "Антитіла" "Танцюй на бетоні вулиць", але в останній момент вирішили, що вона не підійде.

- В останній тиждень ми повністю переписали сценарій, переробили танець, який випускники готували на останній дзвінок, - розповідає чоловік. - Над кліпом працювали ми з дружиною Тетяною. Насправді, робота принесла море позитивних вражень, хоча було досить таки важко.

Андрій Шліхта каже, що досвіду зйомки відеокліпу випускники не мали, тому готувались до зйомок досить довго.

У мережі відео набрало вже десятки тисяч переглядів. Випускники кажуть, що не чекали такого результату, бо робили відео для себе. Але те, що воно так сподобалось людям - дуже тішить.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Карбань Борис

    Шо я скажу! Хороший Прикольный Клипец получится! Молодци!
  • наточка

    нічого гарного вони не показали хай щось краще придумали
  • Ігор

    Як для випускників із Шумська то взагалі супер вийшло, молодці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up