На Бродівській перехожі, "швидка" та патрульні будили чоловіка на тротуарі, а той лаявся

На Бродівській перехожі, "швидка" та патрульні будили чоловіка на тротуарі, а той лаявся
  • Люди викликали "швидку", а згодом і патрульних. Бо чоловік був не в тверезому стані і дуже лаявся. 
  • Чоловіка, який вирішив поспати на тротуарі на вул. Бродівській, намагались розбудити перехожі 25 травня.

У редакцію "20 хвилин" про чоловіка, який лежить на тротуарі повідомили читачі: "Можливо, йому погано, хоча виглядає так, ніби просто спить. Там люди викликали "швидку". 

На місці тернополянин Вадим розповів, що йшов по вул. Бродівській і побачив чоловіка, який лежить на тротуарі. Це було близько 13.50. Біля нього було кілька людей, які намагались його розворушити.

- Я розпитував, що сталось, сказали, що не знають чи п'яний, чи може щось сталось, - каже хлопець. - І я викликав "швидку". 

Відео дня

Медики приїхали через 15 хвилин. Вони розбудили чоловіка нашатирним спиртом. І почали розпитувати хто він і чому спить посеред вулиці на тротуарі. Спершу він назвався Дмитром, а на картці тернополянина, яку знайшли в його речах медики писало, що він Микола. Медики довго намагались з'ясувати де він живе, але у відповідь чули лише лайливі слова. Тоді вирішили викликати поліцію. Поруч якраз проїждало патрульне авто. З'ясувати, де проживає чоловік і чи є хтось з рідних вдома так і не вдалось. Чоловіка повезли у наркодиспансер. 

Як розповіли медики з "швидкої", вони на такі виклики виїжджають дуже часто.

- Ми спецбригада і отримуємо усі подібні виклики, - кажуть медики. - Бувають і хибні. В такому випадку людина може відповідати за порушення статті 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб”. Але в цьому випадку хлопець, який зателефонував "103" зробив правильно. 

За хибний виклик можна сплатити штраф від тягне за собою накладення штрафу від 51 до119 грн. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрій

    та йшов і вирішив поспати) нормально)
  • тойво

    може він подумав що вже вдома.
  • Таня

    Мужик гонить собі. А от хлопець, який викликав "швидку", дочекався її - молодець!!

    Бо не тільки п'яні на вулицях можуть лежати, кому і справді може стати погано. І зазвичай люди проходять повз! А тут молодий хлопець і такий свідомий
  • Герасимчук Ростислав

    Пиячок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up