Феєричні вистави, концерт гурту СКАЙ та історична лекція: куди піти у Тернополі 4-5 лютого?

Феєричні вистави, концерт гурту СКАЙ та історична лекція: куди піти у Тернополі 4-5 лютого?
  • Не знаєте як провести вільний час у суботу та неділю? Тоді скоріше гортайте нашу добірку і обирайте цікаві для себе заходи. Ці вихідні обіцяють бути цікавими, насиченими на культурні та розважальні події, як для малих, так і дорослих.
  • Де відбуватиметься кожне дійство, скільки коштуватимуть квитки і коли варто приходити – читайте у нашому матеріалі.

 

«20 хвилин» зібрали для вас найцікавіші події, що можна відвідати у Файному місті. Попри війну, не відкладайте відпочинок на потім, адже саме перезавантаження дає всім нам сили боротися за Перемогу, гідно працювати на своєму фронті та донатити. Що відбуватиметься у Файному місті 4-5 лютого – дивіться у нашій добірці. А також слідкуйте за оновленнями івентів на платформі MoeMisto в соцмережі Інстаграм.

Куди сходити у суботу, 4 лютого?

Акустичний вечір

А як Вам ідея насолодитись музикою всесвітньо відомого гурту, які стали класикою року? Команда креативного кластера «Na пошті» запрошує прихильників важкої та акустичної музики на творчий вечір під назвою Nirvana Unplugged. На всіх присутніх очікує неймовірна атмосфера драйву. Ви зможете забути про негатив, трохи відпочити та зарядитися енергією на весь наступний тиждень.

Відео дня

Всі зібрані кошти відправлять на Збройні сили України.

Час і локація: креативний кластер «Na пошті» (вулиця Коперника, 4). Початок о 18:00.

Вхід: донат від 100 гривень.

Чорна комедія «Одного разу в морзі»

Вистава за мотивами сучасної української п’єси «Той, що відчиняє двері» драматургині Неди Нежданої. У ній авторка ставить більше запитань, ніж дає відповідей… Попри своє непривабливе місце дії, п’єса виявилась дуже привабливою для багатьох театрів, адже має вже понад 30 постановок у світі.

Сюжет п’єси простий і складний водночас. Дві жінки – санітарка і «помилковий» труп – опинилися замкненими у морзі, їм телефонують невідомі, й героїні намагаються зрозуміти, що сталося, та трактують ситуацію надто кардинально: то вони думають, що це війна, то потойбіччя, то політичний переворот, то напад бандитів… Дивує не парадоксальність інтерпретацій, а те, як нібито легко і з гумором вони пристосовуються до будь-якого абсурду.

Тривалість: 1 година 20 хвилин, без антракту.

Час і локація: Тернопільський театр імені Тараса Шевченка (бульвар Тараса Шевченка, 22). Початок о 18:00.

Вхід: квитки коштують від 130 гривень.

Концентр гурту СКАЙ

У Тернополі відбудеться масштабний концерт знаменитої рок-гурту СКАЙ. Музиканти гурту підготували абсолютно нову програму та просто неймовірне шоу. Добре відомі мелодії, чуттєва лірика зазвучатиме по-особливому. Адже всі ваші улюблені пісні сповняться яскравою енергією симфонічного оркестру.

Частину коштів від концертів перерахують на підтримку Збройних сил України. Поспішайте вихопити свою порцію шалених вражень та емоцій.

Час і локація: Тернопільський театр імені Тараса Шевченка (бульвар Тараса Шевченка, 22). Початок о 18:00.

Вхід: квитки коштують від 195 гривень.

Заняття з імпровізації

Імпровізація – це здатність отримувати максимум результату при мінімумі затрат, вміння ловити насолоду кожного моменту і навик перетворювати все, що відбувається, у задоволення. Імпровізація – це мистецтво тут і зараз. Тому в креативному кластері «Na пошті» вирішили провести таке заняття.

Тренером є Вікторія Єсауленко, яка більше двадцяти років в комунікаціях, більше восьми – у тренерстві, близько чотирьох – працює арт-терапевтом. Жінка 10 років займається театральною імпровізацією і готова ділитися всім, чого навчилася за весь цей час. Також вона блогер, автор книг і спікер. На занятті Вікторія навчить учасників:

  • сміливо виступати перед будь-якою аудиторією, чи це сотня колег, чи ваше подружжя;
  • вміти знайомитися і налагоджувати контакт з будь-якою людиною;
  • адаптуватися до будь-якої ситуації, незалежно від оточення;
  • відновлювати внутрішню енергію завдяки сміху і гумору.

Прийшовши на захід, отримаєте дві години корисної інформації, цікавого досвіду, сміху, обіймашок і емоційного відновлення.

Час і локація: креативний кластер «Na пошті» (вулиця Коперника, 4). Початок о 10:00.

Вхід: вартість 100 гривень.

Куди піти у неділю, 5 лютого?

Казка-комедія «Поросятко Чок»

До яких тільки хитрощів не вдається злий і підступний Вовк, щоб спіймати і з'їсти Чока. Однак, кмітливе порося спритно обходить усі пастки, тому що воно, головний герой цієї веселої казки-комедії, завжди слухає свою маму, зранку робить зарядку й має добрих, вірних друзів.

Беріть діток і приходьте разом з ними. Подаруйте своїй малечі емоції радості та щастя у такий нелегкий для всіх час.

Час та локація: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки (вулиця Січових Стрільців, 15). Початок об 11:00 та 13:30.

Вхід: вартість квитка 60 гривень.

Вечір поезії з Дарією Лісіч

Поціновувачів сучасної поезії запрошують на зустріч з Дарією Лісіч. Ви почуєте багато цікавих віршів, що доторкнуться вашого серця та душі.

«Міста! Мої кохані, бетонні, подряпані вогнем та залізом – але стійкі, бо в нас більше – і вогня, і заліза, і сенсу боротися. Їду до вас – бо хочу читати вам не через екран телефона, а віч-на-віч», –звертається до тернополян дівчина.

Час і локація: креативний кластер «Na пошті» (вулиця Коперника, 4). Початок о 15:00.

Вхід: 250 гривень. Щоб купити квиток пишіть в дірект @daria_lisich.

Тернопіль намальований світлом

Полюбляєте історію? Тоді приходьте разом з друзями до Центральної міської бібліотеки міста Тернопіль, де відбудеться зустріч з краєзнавцем, упорядником книг, воїном Збройних сил України  Тарасом Циклиняком. Автор приїхав на декілька днів з фронту, щоб особисто презентувати каталог під назвою «Тернопіль, намальований світлом».

Під час зустрічі ви дізнаєтеся багато цікавої інформації та побачите каталог поштівок, світлин кінця ХІХ-початку ХХ століття. Не впустіть можливість побачити Файне місто таким, яким бачили його ще наші предки.

Час та локація: Центральна міська бібліотека міста Тернопіль (вулиця Руська, 31). Початок о 13:00.

Вхід вільний.

Комедія «Медовий місяць на всі сто»

Готель, номер 13, помічник прем’єр-міністра з коханкою. Романтично-пристрасний вечір руйнує труп на підвіконні. Все летить шкереберть: скандал у пресі, відставка уряду, ревнивий чоловік коханки, раптовий візит дружини.

Ситуацію рятує секретар помічника прем’єр міністра, який в силу своїх обставин потопає у несусвітній брехні.

Час і локація: Тернопільський театр імені Тараса Шевченка (бульвар Тараса Шевченка, 22). Початок о 18:00.

Вхід: квитки коштують від 130 гривень.

Тернополяни, а як ви проводите свої вихідні, що допомагає вам відпочити і налаштуватися на позитив? Чи відвідуєте заходи, можливо подорожуєте Тернопільщиною? Діліться своїми історіями у коментарях. 

Читайте також:

Доступне житло для молоді: як тернополянам отримати кредит під 7%

Скільки коштує пообідати в їдальнях Тернополя? Ми промоніторили ціни

У Чорткові планують додатково виплачувати гроші породіллям. Скільки?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Sveta Savka

    Куда можуть піти на вихідні підлітки?
  • Papa Rimskiy

    Де в Тернополі є дівчата легкі на підйом?
  • Ірина Гах

    Щоб вручили повістку ви долбайоби ніхто не піде
  • Владимир Гарин

    От так підеш на якийсь творчий захід, а зелені чоловічки із повістками, уже будуть тут як тут, як грибочки після дощу.

keyboard_arrow_up