“Я вже втомилась від брехні”, - пенсіонерка звинувачує у зґвалтуванні 34-річного тернополянина, а його сім’ю - у наклепі

“Я вже втомилась від брехні”, - пенсіонерка звинувачує у зґвалтуванні 34-річного тернополянина, а його сім’ю - у наклепі

64-річна тернополянка Марія Янкова позивається до суду проти 34-річного Василя Гумінюка. Жінка переконує, що підсудний - просто знайомий її сина, а його родичі говорять неправду про неприємний випадок.

- Родичі підсудного обливають мене брудом і розповсюджують неправду, але у справі нічого не знають, бо їх там не було, - говорить Марія Янкова, - Я хочу заперечити їх слова. Я вже втомилася від брехні.

Нагадаємо, за версією слідства, тернополянин зайшов до квартири свого друга Юрія Янкова, де перебувала його мати, що повернулась із заробітків. Чоловіка звинувачують у тому, що він поглумився над пенсіонеркою і забрав з квартири тисячу євро.

Рідні Василя Гумінюка, якого звинувачують у зґвалтуванні, розповідають, експерти встановили за слідами сперми, що Марія Янкова мала відносини із трьома чоловіками. Сама жінка заперечує це. 

Відео дня

- Мама і сестра підсудного кажуть, аналізи доводять, що зі мною було три чоловіки. Де вона це взяла? У висновках експерта пише, що присутні двоє і більше осіб. Вони завжди так пишуть, - каже потерпіла. - І крім того у висновку пише, що залишки сперми знайдені Гумінюка, а не третьої якоїсь особи. 

Окрім того, потерпіла переконує, що її син дав ключ Василю Гумінюку.

- Мені казали, що тут на квартиру, де трапились всі події, приходила жінка Василя, тут йому їсти готувала і сестра його була, то, може, вони тут і пили всі, не знаю, я до того не маю відношення, - каже Марія Янкова. - Я що, молода жінка, щоб вони про мене таке говорили? Я  вже старша жінка, мені вже того хватає. Я так вже натерпілася всього.

Остаточну крапку в справі має поставити суд. Наступне засідання відбудеться 6 листопада. До того часу розгляд справи вже кілька разів переносили через різні причини.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Цьвєк

    Двоє і більше-не обов"язково три,рахунки в школі треба було вчити,це може бути 5,10,20 і т.д.,но точно не 1.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up