Партнер рубрики Події

“З кранів тече болото”, - скаржиться тернополянка

“З кранів тече болото”, - скаржиться тернополянка
  • “Впродовж кількох років ми отримуємо з кранів червону воду систематично”, - скаржаться жителі вулиці 15 Квітня, 25. 
  • У Тернопільводоканалі кажуть, що поїхали обстежувати ситуацію. 

 

На брудну воду, яка тече із кранів, у редакцію “20 хвилин” поскаржилась тернополянка Галина. 

   - Ми дуже довго не мали води, була профілактика труб, яка тривала весь травень, - розповідає пані Галина. - Є такі дні, що тече холодна й гаряча - коричневого кольору. І завжди на дні ванни залишається купа болота. 

Жінка розповідає, що вони вже довгий період часу зовсім не користуються водою з крана, а вимушені користуватися водою із автоматів для пиття. 

Відео дня

   - Ми безкінечно скаржилися у наше обслуговуюче підприємство - “Люкс-житло”, але ніяких мір ніколи не було вчинено. Ми вже і змирилися. Завжди купляємо воду з автоматів для пиття і приготування їжі. А ось купатися і мити посуд приходилося болотяною водою з камінням. 

Тернополянка зазначає, що вона вже не одноразово також зверталась у міську раду, але там їй сказали, що потрібно звертатись колективно. 

У обслуговуючому підприємстві журналістці “20 хвилин” повідомили, що за цією адресою скарг до них не надходило. 

У КП “Тернопільводоканал” повідомили, що об’єктивних причин для погіршення якості води у цьому будинку нема. Скарги від інших мешканців у диспетчерсько-аварійний відділ не надходили, аварійних ситуацій не зафіксовано, ремонтні роботи на вул. 15 Квітня, 25 підприємство не проводить.

Щоб встановити причину, проби води за вказаною адресою проаналізують у лабораторії хіміко-бактеріологічного контролю питної води КП “Тернопільводоканал”. Працівники водоканалу виїхали на місце взяти проби води. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • наточка

    за те 18 20 куб води де тернопільські активісти чого не біжать на театральний майдан так як бігли за проізд що соннце за дуже гріе
  • Ліля

    Істеричка. Це з дитиною на руках такі крики справляти. Ну виставте відео, але той крик... Це жах...
  • Валера Матів

    і шо рєбята?попізділи і до роботи!))) Хрен ви цивілізацію побачите...
  • Люда Тимчук

    Вчора на Дружбі вул. Лучаківського була така ж вода. І це не вперше. Водоканал відкрийте очі. Ви найгірші серед усіх міст України. Ганьба і догана вам від тернополян.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up