Партнер рубрики Події

«Займаюсь музикою з п’яти років»: у Тернопіль завітав скрипаль-віртуоз Костянтин Лукинюк

«Займаюсь музикою з п’яти років»: у Тернопіль завітав скрипаль-віртуоз Костянтин Лукинюк
  • Для вихованців тернопільської музичної школи №1 імені Василя Барвінського 14 листопада виступив скрипаль-віртуоз Костянтин Лукинюк.
  • Для того щоб послухати виступ Костянтина, зібралися вихованці та викладачі музичної школи. У Тернопіль скрипаль-віртуоз завітав вперше.

Костянтину Лукинюку 20 років, 15 з яких він займається музикою. Останніх два роки музикант вчиться в США. Нещодавно він зайняв друге місце на Міжнародному конкурсі скрипалів імені Олега Криси, який проходив у Львові, що дало йому не лише світове визнання, а і грошову винагороду. Премія за друге місце у музичному конкурсі складає 10 тис. євро. Перше місце та премію розміром 20 тис. гривень отримав скрипаль з Латвії. Тепер Костянтин вирішив зробити невелику перерву та поїздити по різних містах України.

- За останні роки я отримав багато досвіду, яким хочу поділитись з іншими, – розповідає Костянтин Лукінюк. – Я хочу поспілкуватися з вихованцями тернопільської музичної школи, щоб відповісти на питання дітей. Сам я займаюсь музикою з п’яти років. Ходив у музичну школу. Я взяв академічну відпустку в музичній школі в Америці і хочу побувати в різних містах України.

Відео дня

В планах Костянтина відвідати Київ, Полтаву, Херсон та деякі інші міста.

- Я люблю музику і якщо вона хороша, то я її граю, – каже Костянтин. – Останнім часом я дуже захоплююсь джазом. Люблю грати і народну, класичну, поп-музику та інші стилі.  

Як розповідає Костянтин, поки що в музичних конкурсах він не планує брати участь, оскільки хоче відпочити. Конкурс у Львові допоміг знайти йому як свої сильні так і слабкі сторони, над якими він працює.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    І це файно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up