Партнер рубрики Події

Зірка українського серіалу «Пес» Михайло Жонін відвідає Заліщики: де зустрітися з актором?

Зірка українського серіалу «Пес» Михайло Жонін відвідає Заліщики: де зустрітися з актором?
  • У місті Заліщики відбудеться благодійний захід зі збору коштів для Збройних Сил України.
  • Участь у ньому візьме відомий український кіноактор Михайло Жонін.

Багато українців більше знають Михайла Жоніна як капітана Гніздилова. Це персонаж, якого актор зіграв у популярному комедійно-пригодницькому детективному серіалі «Пес», який транслювався на ICTV у 2016-2021 роках. Пан Жонін завітає до Заліщиків на Тернопільщині з благодійним заходом на підтримку ЗСУ.

Про це розповіли на сторінці Заліщицької міської ради.

Відео дня

– Шановні жителі міста і громади! 23 березня з 08.00 по 13.00, на території ринку у Заліщиках відбудеться благодійний захід по збору коштів для Збройних Сил України, за участі відомого актора України Михайла Жоніна, – йдеться у повідомленні.

Організатори обіцяють ярмарок, де можна придбати сувеніри, живе спілкування і збір коштів для військових. Приходьте познайомитися з кумиром та допомогти захисникам!

Хто такий Михайло Жонін

Майбутній актор народився у Новій Каховці. У шкільні роки грав у КВК. Після школи вступив до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого за фахом «актор драматичного театру і кіно». В 2002 році вперше з'явився на екрані в серіалі «Лялька». Опісля знявся в історичній мелодрамі «Роксолана», пише «Телепортал».

Найчастіше Михайло Жонін знімається в кримінальних і детективних серіалах. Глядачі звикли бачити в його особі або правоохоронців, або кримінальників. Доводилося йому грати і комедійних персонажів – наприклад, у фільмі «Один за всіх».  У 2007 році Михайло Жонін вперше знявся у військовому проекті – це була 4-серійна драма «Мисливці за караванами». 

Глядачам дуже полюбився персонаж Михайла Жоніна в серіалі «Пес», який виходив на телеканалі ICTV. Ігор Гнєзділов – капітан поліції. Він на розум небагатий і точно нічого не знає про правила граматики і орфографії – постійно вигадує якісь неіснуючі слова. Смішні фрази Ігоря Гнездилова – важлива гумористична складова серіалу «Пес».

Михайло Жонін не тільки виступає на сцені і знімається в кіно, але і займається дубляжем закордонних фільмів.

 

Читайте також:

У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО»

Фільм, який виграв перший український «Оскар», показали в Тернополі: де ще можна подивитися?

Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Roman Nakonechniy

    Цільова аудиторія цього серіалу вже більше місяця працює в парниках , вирощуючи врожай томатів 2024р. В них просто часу не має .
  • Alina Seconda

    Чому не в депутатів ??,чи олігархів
  • √™

    Гніздо)
  • ckp

    КУПУЮ АНТИКВАРІАТ ДОРОГО❗️
    Ось канал, що беру🤝

    https://t.me/skupboots

    олег reply ckp

    Пес не продається)

keyboard_arrow_up