Партнер рубрики Події

Зйомка на руїнах, від якої завмирає серце

Зйомка на руїнах, від якої завмирає серце
  • Під час ракетної атаки на Тернопільщину, яку відбулась 13 і 14 травня, серед усіх цивільних обєктів, які зазнали пошкоджень, було зруйноване одне з виробництв.
  • Його власниця зробила світлини на вже колишньому робочому майданчику.

Зйомка в цей прекрасний день вишиванки від якої завмирає серце, написала на сторінці в Instagram власниця зруйнованого виробництва.

Як зазначає дівчина, 13-го травня росіяни ракетою зруйнували її виробництво, над яким люди плідно працювали 7  місяців.

– Це важкий удар по нашому бренду, який доволі недавно існує на ринку та просуває товари власного виробництва! Ми і далі будемо старатись усіма силами це робити! Ми хочемо, щоб ці світлини побачило як можна більше людей, щоб люди ще раз нагадали собі, яку боротьбу ми ведемо та хто тут ворог, а це росія, – зазначила дівчина у своєму дописі.



Вона просить допомогти розповсюдити ці фото, щоб бачив світ, яка ціна українського виробництва та як нелегко працювати у воєнний час.

Відео дня

Тож, передаємо вам цей фотомарафон і сподіваємось, що ви його продовжите.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що постраждалим від ракетного удару у Великогаївській громаді надали першочергову допомогу. Наші журналісти побували на місцях руйнувань після ударів, тому маємо ексклюзивні матеріали. Переходьте і читайте за посиланнями нижче.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up