Конфлікт у Збаражі добрався до Тернопільської обласної ради

Залагодити конфлікт між мером Збаража і депутатами міської ради досі не вдається.

Як нам стало відомо, міський голова Михайло Бочаров – на лікарняному і коли він вийде на роботу - невідомо, а тому мерія не може повноцінно виконувати свої обов'язки. Відтак, у комунальних установах подекуди відімкнули світло, не працюють телефони.
Свою точку зору про конфлікт нещодавно висловив голова облради.
- Дві третини депутатів висловили недовіру меру Збаража, - каже Олексій КАЙДА (40 р.). - Один із депутатів облради підготував з цього приводу запит до обласної прокуратури, аби вона вжила відповідних заходів. І вперше за весь час роботи облради цієї каденції провладні фракції відмовилися ухвалити запит свого колеги. Врешті Наталія Мандзюк озвучила звернення з трибуни.
Нагадаємо, протистояння у Збаразькій міськраді виникло між мером Михайлом Бочаровим, який є висуванцем Партії регіонів, і депутатами-представниками "Свободи", "Батьківщини", "Фронту змін", “Сильної України” і “Сила і честь”. Ми уже писали, що 24 грудня 2010 р. вони висловили йому недовіру. Але 26 грудня райсуд скасував це рішення.
Втім, 31 січня на вимогу більшості депутатів скликали позачергове засідання. Міський голова проігнорував його. На засіданні не було й начальника фінансово-господарського відділу мерії М.Опалюк. Без них рада прийняла бюджет, але документ досі не підписав мер. А тому життя міста – паралізоване.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    От не говоріть всякої параші: другий політичний діяч СРСР, лікарняний. Йде мова про політичний піар: не можуть поділити гроші. Я не провладний, жодна партія мені по барабану, але свої обіцяники мусять виконувати всі, за кого голосовала громада. Наприклад я в очі не бачив кандитата в депутати міськради по свому округу, де його приймальня поняття не маю (це в Тернополі). В Збаражі почались політичні інтриги, а постраждають як завжди прості люди.
  • Anonymous

    Сталін з продажними лікарями робив дуже гуманно, просто розстрілював. Чому у нас, за мзду можна любий лікарняний купити, тим паче керівнику. В цьому не собака заритий а слон. Чому не перевірити цих хапуг. Цей орел такий слабий, як моя теща беременна. Пора вже братися за цих лікарів. Зробити перевірку із других лікарів, незалежних, ось і все.

    Anonymous reply Anonymous

    А ви що, - за Сталіна?

    Anonymous reply Anonymous

    да
  • Anonymous

    А кто.Кайде висловлюе довиру

    Anonymous reply Anonymous

    Дивись і тут москалик. Тобі гуманоїде місце в дупі а не в товаристві. До кайди не лізь, маєш своїх підрахуїв, ми тут без тебе якось проживемо.

    Anonymous reply Anonymous

    москалики -непотопляємі)))

    Anonymous reply Anonymous

    "непотопляємі" це русизм,"патрійоте"
  • Anonymous

    ригаАналів всіх в данецк - туда їм дорога, нічого розповзатися по всій УКРАЇНІ

    Anonymous reply Anonymous

    я те ж не за регіони, але ваш -свободівський-рагулізм вже достає. Якщо ваш-це добре, якщо не ваш-погано. Починайте з себе. Бочарова обрали люди прямим голосування, а вас -ні. Розумієте різницю?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up