Людям потрібні крила (політична позиція)

Людям потрібні крила (політична позиція)

Ми всі приходимо окрилені у цей світ. Крила потрібні, щоб творити й любити, допомагати і співчувати. Часто життєві труднощі нарощують нам панцир нерозуміння та зв’язують крила путами буденності.

Крила повертаються лише до справжніх, кому немає чого приховувати, кому не соромно за вчинки, кому є чим гордитися та поділитися…

З честю та повною відповідальністю знайомлю Вас з повністю оновленою командою «Батьківщини»! Надійною командою справжніх професіоналів, які йдуть у політику з відкритим серцем та чистими помислами.

У нашій команді переплелися безсонні ночі людей власної справи, вибухи та біль війни, турбота про молодь та старших; мудрість та енергія; бажання творити і будувати; прагнення служити іншим. Важко підібрати слова, яким повірять. Обіцяти – легко, ще легше – не дотримуватися обіцянки. Але ми – інші! Ми – ваші рідні люди, друзі, сусіди, ваша однодумці!

Відео дня

Як і кожен з Вас, ми любимо це місто, наше Файне місто Тернопіль. Ми тут живемо і хочемо тут виховувати наших дітей та онуків.

Час – це той ресурс, яким ми платимо за наше життя. 5 років – це так довго в межах життя людині – і «крихта» у 480-річній історії міста.

Дозвольте нам використати наступних 5 років на благо Тернополя та тернополян!

Підтримайте команду партії «Батьківщина» до Тернопільської міської ради та кандидата на посаду міського голови Тернополя Леоніда Бицюру (№2 у виборчих бюлетенях).

Ми віримо у ваш вибір та наші можливості!

Микола Сліпченко,

Голова Тернопільської міської організації

партії ВО «Батьківщина»

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up