На Тернопільщині відновили пасажирські перевезення в районах: коли дозволять загалом в області?

На Тернопільщині відновили пасажирські перевезення в районах: коли дозволять загалом в області?
  • У більшості районів Тернопільщини з 25 травня відновлює роботу міський та міжміський транспорт, крім міста Кременець.
  • Також з 25 травня на Тернопільщині дозволили регулярні внутрішньорайонні пасажирські перевезення, відповідно до вимог уряду.

Станом на 25 травня перевезення в Тернополі здійснюються за 31 автобусним маршрутом, дев'ятьма тролейбусними та чотирма приміськими маршрутами. Про це 25 травня на брифінгу з питань послаблення карантинних заходів в Тернопільській області (за винятком Кременецького району) повідомив начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства ОДА Олег Продан.

22 травня на засіданні регіональної комісії МНС прийняли рішення щодо відновлення пасажирських перевезень, крім міста Кременця, а також дали дозвіл на регулярні внутрішньорайонні пасажирські перевезення, відповідно до вимог.  Подібні вимоги стосуються як перевізників, так і автостанцій.

Вимоги, щодо роботи автостанцій:

Відео дня
  • наявність антисептику на кожному вході в приміщення автостанції;
  • розміщення матеріалів щодо профілактики коронавірусної хвороби;
  • не дозволяється скупчення пасажирів (один чоловік на десять квадратних метрів);
  • забороняється зал очікування пасажирів;
  • біля місць скупчення пасажирів повинне бути нанесене маркування;
  • в чергах за квитком пасажири повинні знаходитися на відстані півтора метра один від одного.

Вимоги, щодо пасажирських перевезень:

  • транспорт повинні обробити спеціальними засобами перед виходом в рейс;
  • водій та кондуктор повинні бути в масках та рукавичках;
  • пасажири повинні знаходитися в масках;
  • Кількість пасажирів має відповідати кількості місць в транспортному засобі.

– Упродовж тижня ми спостерігатимемо нові випадки захворювань на коронавірус, після того як ми дозволимо внутрішньорайонні перевезення, – повідомила головна санітарна лікарка Тернопільської області Оксана Чайчук. – Якщо громадськість буде дотримуватися всіх рекомендованих вимог карантину і захворюваність збільшуватися не буде, то надалі ми дозволимо і внутрішньообласні перевезення. Якщо захворюваність буде зростати, то послаблювати карантин ми не будемо.

Чи варто дозволити внутрішньообласні перевезення? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ната

    Як це " у всіх районах "відновили транспортне сполучення?Відновили тільки у Тернопільському районі. А чого нема ніякого покарання для авторів такої писанини за надання недостовірної інформаціїї для читачів?
  • Валєра Правдоруб

    Між районами немає
  • Oleh

    Бажано якнайшвидше відновити сполучення з Кременеччиною. І очікувати дані .
  • Ігор Павзюк

    Брешете відновили тільки в межах тернопіюільського району а решті не можна сьогодні був на автостанції в Тернополі так що брехня це все

    S l a v i k reply Ігор Павзюк

    Надал тільки вміє брихати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up