Письменниця Наталка Галицька з Тернопільщини вирощує спаржу на присадибній ділянці біля родинної хати в селі Глещава Іванівської громади. Цю рослину готує за різними рецептами. Одним із них вона поділилася з Суспільним.
Petro Batkivskiy
А я пенсіонер і вирощую огірки, помідори, моркву і все інше то що!? Цей коресподенти хай висвітлює як жінки готують супи, борщі, швидкого приготування хлопцям, на фронт, консерви, тушонки, якщо незабув цей писака внас війна.
Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Письменниця з Тернопільщини Наталка Галицька вирощує спаржу на власному городі. Як готувати
Письменниця Наталка Галицька з Тернопільщини вирощує спаржу на присадибній ділянці біля родинної хати в селі Глещава Іванівської громади. Цю рослину готує за різними рецептами. Одним із них вона поділилася з Суспільним.
А я пенсіонер і вирощую огірки, помідори, моркву і все інше то що!? Цей коресподенти хай висвітлює як жінки готують супи, борщі, швидкого приготування хлопцям, на фронт, консерви, тушонки, якщо незабув цей писака внас війна.
Готуємо разом з Дмитрами Дмитровичами
Сьогодні в рубриці «Смачного» — гості з цікавою родинною традицією. Уже майже 100 років хлопців у ній називають Дмитром.
Як приготувати соковите м'ясо в горщиках: три рецепти
М'ясо в горщиках із картоплею — це дуже смачна і самодостатня страва. Вона дає змогу з мінімальними зусиллями приготувати їжу одразу на всю родину.
Готуємо свинячу рульку в пиві
Якщо бажаєте ситну та смачну страву – рулька саме те, що треба. Крім того, така їжа досить бюджетна, що не менш важливо.
Як приготувати лазанью: чотири рецепти італійської страви
Як правильно робити соус для лазаньї і з чим можна приготувати таку страву — читайте у матеріалі.
Готуємо макарони з куркою та запіканку з капустою і спагетті
Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Готуємо мариновані яйця та імбир
Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.
Готуємо тефтелі без м'яса та салат з гранатом
Побажання читачів для нас важливі, а тому знову готуємо ситну та смачну страву без м’яса. Вона калорійна, але не важка для організму.
Паска з дубайським шоколадом: рецепт, який підкорив мережу
Цього року великоднє частування може бути «в тренді».
Готуємо пісні котлети
Замінити м'ясо, коли мова і про смак, і про поживність, майже неможливо. Але приготувати наближено схожу страву – можна. І допоможе тут квасоля.