Квас домашній — це особлива насолода у літку. Комусь це може здатись складним процесом, однак з перевіреними рецептами можна без проблем зробити квас в домашніх умовах.
Коли робите крильця барбекю — маринад є найголовнішим. Саме він відрізняє цю страву від будь-якої іншої. Розповідаємо, як зробити крильця барбекю вдома чи на дачі.
Пропонуємо приготувати корейську вуличну їжу з ТікТок. Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Майже 13 років минуло після участі тернополянина Віталія Барилка в кулінарному телепроєкті «МастерШеф». Тоді про молодого кулінара—аматора писали і місцеві, і національні ЗМІ.
Для читачів нашої рубрики «Смачного» ми поцікавились справами пана Віталія та попросили поділитись простим рецептом, який зможе повторити кожен.
Сезон зелені розпочався, а це означає, що зелений борщ буде на обідньому столі багатьох тернополян. Які цікаві інгредієнти використати — читайте у матеріалі
Олег Дубовий
Іраіда Кондрат постав на аву,щоб всі бачили,що ти не тільки ТП(тупа п*зда)!!!
Письменниця Наталка Галицька з Тернопільщини вирощує спаржу на присадибній ділянці біля родинної хати в селі Глещава Іванівської громади. Цю рослину готує за різними рецептами. Одним із них вона поділилася з Суспільним.
Petro Batkivskiy
А я пенсіонер і вирощую огірки, помідори, моркву і все інше то що!? Цей коресподенти хай висвітлює як жінки готують супи, борщі, швидкого приготування хлопцям, на фронт, консерви, тушонки, якщо незабув цей писака внас війна.
Як приготувати домашній квас: рецепт з бузини, цикорію та інших продуктів
Квас домашній — це особлива насолода у літку. Комусь це може здатись складним процесом, однак з перевіреними рецептами можна без проблем зробити квас в домашніх умовах.
Як смачно посмажити кабачки: три рецепти, які варто спробувати
Приготувати кабачки цікаво можна з соусом і паніруванням. Зберігайте рецепти, готуйте і смакуйте з задоволенням.
Готуємо три види шашлику та салат з вишнями
На дозвіллі, щоб трохи відволіктися від буднів, пропонуємо приготувати шашлик. Тож ділимося секретами.
Як приготувати смачні крильця барбекю у мангалі чи духовці
Коли робите крильця барбекю — маринад є найголовнішим. Саме він відрізняє цю страву від будь-якої іншої. Розповідаємо, як зробити крильця барбекю вдома чи на дачі.
Готуємо корн–доги з соусом
Пропонуємо приготувати корейську вуличну їжу з ТікТок. Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.
Але ж ви фантазери 🙂👍🔥
Отець Філюк готує равликів, яких назбирав на власному подвір'ї: рецепт
Делікатес із власного подвір'я готуватиме знаний на Тернопільщині священник-блогер Олексій Філюк. Дивіться рецепт фаршированих равликів у публікації.
Oryszczuk Maria То їжте як вам подобаються. 👍
Готуємо оригінальні голубці від учасника «МастерШеф» Віталія Барилка
Майже 13 років минуло після участі тернополянина Віталія Барилка в кулінарному телепроєкті «МастерШеф». Тоді про молодого кулінара—аматора писали і місцеві, і національні ЗМІ. Для читачів нашої рубрики «Смачного» ми поцікавились справами пана Віталія та попросили поділитись простим рецептом, який зможе повторити кожен.
Гарний чоловік і чудовий татусь!Нехай щастить!
Готуємо зелений борщ з кропивою
Сезон зелені розпочався, а це означає, що зелений борщ буде на обідньому столі багатьох тернополян. Які цікаві інгредієнти використати — читайте у матеріалі
Іраіда Кондрат постав на аву,щоб всі бачили,що ти не тільки ТП(тупа п*зда)!!!
Письменниця з Тернопільщини Наталка Галицька вирощує спаржу на власному городі. Як готувати
Письменниця Наталка Галицька з Тернопільщини вирощує спаржу на присадибній ділянці біля родинної хати в селі Глещава Іванівської громади. Цю рослину готує за різними рецептами. Одним із них вона поділилася з Суспільним.
А я пенсіонер і вирощую огірки, помідори, моркву і все інше то що!? Цей коресподенти хай висвітлює як жінки готують супи, борщі, швидкого приготування хлопцям, на фронт, консерви, тушонки, якщо незабув цей писака внас війна.
Готуємо разом з Дмитрами Дмитровичами
Сьогодні в рубриці «Смачного» — гості з цікавою родинною традицією. Уже майже 100 років хлопців у ній називають Дмитром.