Панкейки – доволі популярна опція для смачного сніданку. Зазвичай їх підсолоджують медом, згущеним молоком або іншими додатками, однак є й інший варіант, не менш привабливий як для початку дня.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або по забутих рецептах – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі. Сьогодні готуємо казан-кебаб по-українськи
Сніданок — один з головних прийомів їжі, нехтувати ним не варто. Однак далеко не завжди є можливість і бажання від самого ранку щось готувати, це ж займає стільки часу.
Панкейки – доволі популярна опція для смачного сніданку. Зазвичай їх підсолоджують медом, згущеним молоком або іншими додатками, однак є й інший варіант, не менш привабливий як для початку дня.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або по забутих рецептах – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі.
Як приготувати справжній класичний львівський сирник з шоколадним тістом? Охоче ділимось рецептом.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або за забутими рецептами – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі
Як правильно робити соус для лазаньї і з чим можна приготувати таку страву — читайте у матеріалі.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або по забутих рецептах – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі. Сьогодні готуємо казан-кебаб по-українськи
Сніданок — один з головних прийомів їжі, нехтувати ним не варто. Однак далеко не завжди є можливість і бажання від самого ранку щось готувати, це ж займає стільки часу.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або по забутих рецептах – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі.
Страви на вогні, з незвичними інгредієнтами або по забутих рецептах – зможуть прочитати, а при бажанні й повторити наші читачі.
Знаний на Тернопільщині священник поділився у соцмережах рецептом смачного сирника за простим рецептом.