Смачного

Апетитні супи з гарбуза, грибів та легкі супи з овочів дуже популярні, особливо після напружених застіль. Гарбузовий суп, подають до столу, посипавши гарбузовим насінням.

Хтось не може жити без чашки чорної кави зранку, дехто полюбляє випити еспресо після обіду, хтось віддає перевагу філіжанці капучино або фрапе під час робочої перерви.  Яку каву обирають тернополяни та як її готують, про це журналістка "20 хвилин" запитала у перехожих в Центрі. 

Кутя для українців не просто основна страва на столі у Святий Вечір. Це - ритуальна їжа, яка для багатьох символізує свята і асоціюється з сімейними традиціями, які передались нам від предків. Як готують кутю у різних районах Тернопільської області, дізнавались журналісти "20 хвилин".

Традиційними стравами на Новий рік вважаються салат "Олів'є" та оселедець під "шубою", але є і кращі рецепти.  

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитний хрусткий чізбургер — бажаний варіант для обіду чи ситна перекуска у багатьох тернополян.

20minut.ua разом із шеф-кухарями тернопільських кафе, барів та ресторанів розповідає про приготування фірмових страв і напоїв.  Цього разу - соковите м’ясо під трюфельним соусом з подушкою з пюре з селери, з морквою та квасолею.

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Всесвітній день макаронів відзначають 25 жовтня. Ця проста і водночас дуже смачна страва має десятки рецептів. Способами приготування макаронів з "20 хвилин" поділилася тернополянка, яка певний час жила в Італії - країні піци, макаронів і вина. 

Улюбленої шаурми президента в меню немає, однак можна купити люля-кебаб за 80 грн 45 копійок, повідомляє УНІАН.  

У господинь сезон консервацій у розпалі. Тернополянки маринують та квасять овочі, варять компоти та варення.

keyboard_arrow_up