Смачного

photo_camera

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Пропонуємо вам підбірку перевірених рецептів приготування шашлика від тернополян. Смачного!

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Сезон пікніків у місті стартував, а головний атрибут відпочинку на свіжому повітрі  – смажене м’ясо. Скільки в Тернополі...

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Майстер-клас із приготування грузинської пісної страви „Чхінті лобіо” провели у „Хінкальні”, що на вул. Валовій.

Салат зі свіжих овочів і горішків під олійною заправкою у час Великого посту багатьом припаде до смаку. Так вважає господиня і шеф-кухар кафе «Бульвар», що на бульварі Данила Галицького, Марія Семців.

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах та ресторанах Тернополя. Апетитна рулька під соусом з чорносливу, яку подають із запеченою брюссельською капустою, дуже популярна страва на компанію у ресторані „Водограй”, що у парку „Топільче”.  

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ситні і смачні „Лежні по-лемківськи” — чудовий обід чи вечеря на щодень або ж навіть святкова страва. Так кажуть у ресторані „Українська ніч”, що на вул. Мазепи.  

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ви дотримуєтеся здорового способу життя? Чи, може, прагнете скинути кілька зайвих кілограмів? Або хочете поповнити запас корисних речовин в організмі? Тоді вам у кафе здоров’я «Фізкультура», що на просп. Бандери. Там вам приготують вітамінний салат «Уолдорф» — з овочів, фруктів, горіхів, зерняток та овочевих паростків. 

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах та ресторанах Тернополя

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up