Смачного

photo_camera

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитний...

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Всесвітній день макаронів відзначають 25 жовтня. Ця проста і водночас дуже смачна страва має десятки рецептів. Способами...

У лісах Тернопільщини ажіотаж навколо грибів. Найбільше у таку пору грибники збирають опеньки. В яких місцях можна знайти...

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хачапурі з сиром, м’ясом, квасолею, яйцем і зеленню — це неповний перелік смаколиків, які готують у „Хінкальні”. Щоб скуштувати страви грузинської кухні, тепер не потрібно далеко їхати — досить зайти у затишне приміщення з кавказьким колоритом у самому центрі Тернополя, на вул. Валовій. 

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитні супи з гарбуза, грибів та овочів дуже популярні у кафе здорового харчування «Трава», що на вул. Руській. Особливо гарбузовий суп, який подають до столу, посипавши гарбузовим насінням. 

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Апетитні супи з гарбуза, грибів та овочів дуже популярні, особливо восени. Гарбузовий суп, подають до столу, посипавши гарбузовим насінням.

1 жовтня у світі відзначають День кави.  Яку каву обирають тернополяни та як її готують, про це журналістка "20 хвилин" запитала у перехожих, які в обідню пору прогулювались Театральним майданом. 

Не виспались? На годиннику восьма, ви поспішаєте на роботу, тому не встигли випити чашку ароматної кави? Можете, як в американському фільмі, захопити каву з собою. Не  знаєте де? Розкажемо! Журналістка "20 хвилин" перевірила, де в Центрі Тернополя о 8.00 можна попити кави або ж взяти її з собою.   

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ніжне рибне філе на овочевій „подушці” під пряним обліпиховим соусом — це просто знахідка для гурманів. Щоб скуштувати цю страву, завітайте у ресторан „Тропік”, який на початку жовтня відчинив свої двері після оновлення меню та інтер’єру. 

Ситна і смачна страва з м’яса та овочів — „Пательня збірна” - як раз для осені. Вага страви — 800 г, тож нею може добре наїстися невелика компанія. 

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитні грузинські „пельмені” — хінкалі — одна з найпопулярніших страв бару-ресторану „Грузинська кухня”, що на Підволочиському шосе. 

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up