Смачного

photo_camera

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.

photo_camera

Ситна і смачна страва з м’яса та овочів — „Пательня збірна” - як раз для холодної пори. Вага страви — 800 г, тож нею...

20minut.ua пропонує рецепти смачної випічки до новорічно-різдвяних свят.

20minut.ua пропонує рецепти смачної випічки до новорічних і різдвяних свят.

Кутя для українців не просто основна страва на столі у Святий Вечір. Це - ритуальна їжа, яка для багатьох символізує свята і асоціюється з сімейними традиціями, які передались нам від предків. Як готують кутю у різних районах Тернопільської області, дізнавались журналісти "20 хвилин".

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ніжне куряче м’ясо під сирним соусом, яке подають із пікантною на смак картопелькою, дуже популярне у гостей Private Club Лисий, що на вул. Січових стрільців.  

Не маєте часу стояти цілий день на кухні, щоб приготувати святкову вечерю, - не біда. «20 хвилин» приготували для вас добірку із п’яти корисних, смачних, поживних, та головне – «швидких» салатів, які ви можете зробити за півгодини до застілля.

20minut.ua пропонує рецепти смачної випічки до новорічно-різдвяних свят.

Про смачні страви до новорічного столу розповідає тернопільський шеф-кухар Сергій Головайчук.

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковита буженина з картопляно-шпинатним пюре та пікантними соусами — хіт замовлень у сіті-кафе „Барбареско”, що на вул. Острозького. 

На початок листопада 2018 року найдорожче зварити борщ в Одеській області – 105,3 грн, тоді як найдешевше в Тернопільській області – 91,1 грн. Про це повідомив генеральний директор в Українській асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко. 

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хрусткі тарталетки з лимонним смаком – одні з найпопулярніших ласощів кондитерської-кав’ярні «Вільямс», що на вул. Словацького. 

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковитий стейк зі свинини, смажений на грилі з овочами, — дуже популярний у гостей ресторану „Гуцульщина”, що на вул. Об’їзній. У його непевершеному смаку переконалася і я, коли завітала до цього закладу.

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитний хрусткий чізбургер — бажаний варіант для обіду чи ситна перекуска у багатьох тернополян. Тож гайда у сіті-кафе „Барбареско” — там ви зможете обрати серед дев’яти бургерів: 4 чізбургери, 4 класичні бургери й один фішбургер. А ще є сет міні-бургерів — з куркою, свининою і телятиною.

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up