Смачного

Сьогодні господині вже відійшли від класичних рецептів і замість малини чи полуниці використовують помідори, а замість яблук чи груш – молоденькі кабачки.  Серед тих, хто полюбляє експериментувати і тернополянка Ольга Навроцька. П’ять років тому жінка заснувала крафтове виробництво варення «Fruit Art домашня консервація», тож не з чуток знає про всі нюанси приготування.  Пані Ольга ділиться п’ятьма найсмачнішими та легкими рецептами варення, що не залишать байдужими не лише дітей, а й дорослих. 

Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці. Їх можна консервувати і маринувати. Пропонуємо рецепт яблучного пирога на кефірі від відомого кухаря Євгена Клопотенка.

Рецепти з баклажанів зазвичай є серед найпопулярніших варіантів зимової консервації.

Смачна страва турецької кухні, яка дасть відчуття ситості

Для приготування батончиків знадобиться суміш будь-яких сухофруктів, які вам найбільше смакують.

Помідори, огірки, перець, кабачки – ринки Тернопільщини переповнені різноманітними овочами і все за прийнятною ціною. Тож, чому б не розпочати сезон консервування смаколиків на зиму?  Отець Олексій Філюк закликає господинь вже зараз приділити час консервуванню, аби взимку було чим смакувати. Більше того, тернополянин розкриває свої авторські рецепти, приготування яких обійдеться вам у кілька гривень. 

Квасоля в томаті сподобається всім любителям бобових.

Євген Клопотенко поділився рецептом швидких малосольних огірків: уранці ви ще купували їх свіжими на ринку, а ввечері вже можете подавати на стіл.  

Смачний та поживний перекус: що приготувати вдома за лічені хвилини.

keyboard_arrow_up