Смачного

photo_camera

На фестивалі "Короп-фест", який відбувається у Тернополі, частують різними делікатесами.  Раки, устриці, мідії, креветки,...

7-8 липня понад 60 кухарів з усієї України змагались за Кулінарний кубок Західної України. Переможців визначали у 5-ти...

Продавці на ринку  розповідають, що через сезонність суттєво знизились ціни на овочі Журналістка «20 хвилин» проаналізувала...

1. 20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. 2....

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хачапурі з сиром, м’ясом, квасолею, яйцем і зеленню — це неповний перелік смаколиків, які готують у „Хінкальні”. Щоб скуштувати страви грузинської кухні, тепер не потрібно далеко їхати — досить зайти у затишне приміщення з кавказьким колоритом у самому центрі Тернополя, на вул. Валовій. 

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковита буженина з картопляно-шпинатним пюре та пікантними соусами — хіт замовлень у сіті-кафе „Барбареско”, що на вул. Острозького. 

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба — новинка літнього меню ресторанчика „Макітра”, що на вул. Брюкнера. 

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.  

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах та ресторанах Тернополя

Фестиваль "Дон Вакано Крафт Фест" у Тернополі зібрав пивоварів із різних кутків України. Розпочали святкування сьогодні, тернополяни мають змогу посмакувати крафтовими напоями, м’ясною та іншою домашньою продукцією.

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Пропонуємо вам підбірку перевірених рецептів приготування шашлика від тернополян. Смачного!

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Сезон пікніків у місті стартував, а головний атрибут відпочинку на свіжому повітрі  – смажене м’ясо. Скільки в Тернополі зараз коштує м'ясо і яке краще обирати для приготування шашлика, ми запитали у продавців.

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up