Смачного

20minut.ua разом із шеф-кухарями тернопільських кафе, барів та ресторанів розповідає про приготування фірмових страв і напоїв.  Цього разу - соковите м’ясо під трюфельним соусом з подушкою з пюре з селери, з морквою та квасолею.

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Всесвітній день макаронів відзначають 25 жовтня. Ця проста і водночас дуже смачна страва має десятки рецептів. Способами приготування макаронів з "20 хвилин" поділилася тернополянка, яка певний час жила в Італії - країні піци, макаронів і вина. 

Апетитні супи з гарбуза, грибів та овочів дуже популярні, особливо восени. Гарбузовий суп, подають до столу, посипавши гарбузовим насінням.

Улюбленої шаурми президента в меню немає, однак можна купити люля-кебаб за 80 грн 45 копійок, повідомляє УНІАН.  

У господинь сезон консервацій у розпалі. Тернополянки маринують та квасять овочі, варять компоти та варення.

"20 хвилин" розповідає секрети приготування фірмових страв у кафе, барах та ресторанах Тернополя

"20 хвилин"розповідає цікаві рецепти та секрети приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу готуємо стейки з телятини під винним соусом з полентою.

Оригінальні лимонади можна приготувати з сезонних фруктів, наприклад, з аличі. Смакує лимонад також і з кавуна. Класичний лимонад готують звісно з лимонів. А ще оригінальний смак напою дадуть лайм чи апельсин, імбир, кориця і  навіть алое. Професіонали кажуть, що навчитися готувати лимонад нескладно.

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Цього разу пригоуєемо оригінальний салат із моркви, болгарського перцю, грибів, цибулі та грінок із житнього хліба.

keyboard_arrow_up