Письменниця з Тернопільщини Наталка Галицька вирощує спаржу на власному городі. Як готувати

Письменниця Наталка Галицька з Тернопільщини вирощує спаржу на присадибній ділянці біля родинної хати в селі Глещава Іванівської громади. Цю рослину готує за різними рецептами. Одним із них вона поділилася з Суспільним.

Petro Batkivskiy

А я пенсіонер  і вирощую огірки, помідори, моркву і все інше то що!? Цей коресподенти хай висвітлює як жінки готують супи, борщі, швидкого приготування хлопцям, на фронт, консерви, тушонки, якщо незабув цей писака внас війна.

Коментарів 2
visibility 425

Готуємо свинячу рульку в пиві

Якщо бажаєте ситну та смачну страву – рулька саме те, що треба. Крім того, така їжа досить бюджетна, що не менш важливо.

visibility 382

Готуємо мариновані яйця та імбир

Мариновані та квашені фрукти, овочі й гриби люди почали готувати, аби зберегти зібраний врожай. Квасили, до слова, навіть рибу. Зараз така їжа, швидше, закуска, якою можна посмакувати чи то за святковим столом, чи просто коли забажалось.

visibility 99

Готуємо пісні котлети

Замінити м'ясо, коли мова і про смак, і про поживність, майже неможливо. Але приготувати наближено схожу страву – можна. І допоможе тут квасоля.

visibility 224
keyboard_arrow_up