Готуємо корн–доги з соусом

Пропонуємо приготувати корейську вуличну їжу з ТікТок. Готує для вас наш журналіст, а за сумісництвом місцевий політик, співавтор та ведучий телепередачі «Депутатська кухня» Андрій Шкула.

Олена Яремус

Але ж ви фантазери 🙂👍🔥

Коментарів 1
visibility 319

Отець Філюк готує равликів, яких назбирав на власному подвір'ї: рецепт

Делікатес із власного подвір'я готуватиме знаний на Тернопільщині священник-блогер Олексій Філюк. Дивіться рецепт фаршированих равликів у публікації.

Olia Makogin

Oryszczuk Maria То їжте як вам подобаються. 👍

Коментарів 33
visibility 9988
play_circle_filled

Готуємо оригінальні голубці від учасника «МастерШеф» Віталія Барилка

Майже 13 років минуло після участі тернополянина Віталія Барилка в кулінарному телепроєкті «МастерШеф». Тоді про молодого кулінара—аматора писали і місцеві, і національні ЗМІ.  Для читачів нашої рубрики «Смачного» ми поцікавились справами пана Віталія та попросили поділитись простим рецептом, який зможе повторити кожен.

Зоя Білокриницька

Гарний чоловік і чудовий татусь!Нехай  щастить!

Коментарів 2
visibility 957

Готуємо зелений борщ з кропивою

Сезон зелені розпочався, а це означає, що зелений борщ буде на обідньому столі багатьох тернополян. Які цікаві інгредієнти використати — читайте у матеріалі

Олег Дубовий

Іраіда Кондрат постав на аву,щоб всі бачили,що ти не тільки ТП(тупа п*зда)!!!

Коментарів 5
visibility 203

Письменниця з Тернопільщини Наталка Галицька вирощує спаржу на власному городі. Як готувати

Письменниця Наталка Галицька з Тернопільщини вирощує спаржу на присадибній ділянці біля родинної хати в селі Глещава Іванівської громади. Цю рослину готує за різними рецептами. Одним із них вона поділилася з Суспільним.

Petro Batkivskiy

А я пенсіонер  і вирощую огірки, помідори, моркву і все інше то що!? Цей коресподенти хай висвітлює як жінки готують супи, борщі, швидкого приготування хлопцям, на фронт, консерви, тушонки, якщо незабув цей писака внас війна.

Коментарів 2
visibility 754
keyboard_arrow_up