Готуємо дієтичні пісні капустяники

Готуємо дієтичні пісні капустяники

Капустяники – це пісні котлети з капусти. Зникають зі столу за лічені хвилини!

Інгредієнти для приготування капустяників:

  • зелена капуста – 1300 г;
  • велика цибуля – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі – 1 стакан;
  • олія для смаження;
  • велика морква – 1 шт.;
  • рослинна олія – 2 столові ложки;
  • борошно – 4 столові ложки;
  • яйця – 4 шт.;
  • порошку часнику – 1 чайна ложка;
  • копчена негостра паприка – 1 чайна ложка;
  • сіль – порція за смаком;
  • чорний мелений перець –  порція за смаком.

Покроковий спосіб приготування

1.Нарізаємо капусту

Шаткуємо капусту за допомогою терки або ножа. Потім дрібно січемо нашатковану капусту ножем.

Відео дня

2. Цибулю чистимо та дрібно нарізаємо.

3. Чистимо моркву та дрібно натираємо на тертці.

4. Пасеруємо моркву: нагріваємо 2 столові ложки олії на середньому вогні та додаємо цибулю. Пасеруємо цибулю протягом 3-4 хв, періодично помішуючи.

5. Додаємо моркву: до цибулі додаємо моркву. Перемішуємо та пасерувати 1-2 хвилини.

6. Додаємо капусту: до цибулі та моркви додаємо капусту, ретельно розмішуємо.

Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин, періодично помішуємо.

Відставляємо охолодитися перед додаванням інших інгредієнтів.

7. Додаємо приправи: сіль, перець, порошок часнику, копчену паприку.

8. Додаємо яйця

9. Всипаємо борошно та все добре перемішуємо.

10. Додаємо склянку сухарів та добре ще раз перемішуємо.

11. Смажимо капустяники: нагріваємо 2-3 столові ложки олії на середньому вогні. Формуємо капустяники руками або ложкою та смажимо до золотистого кольору з обох боків.

Дієтичні капустяники до столу вихідного дня готові.

Смачного!

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up