Готуємо домашню нутеллу

Готуємо домашню нутеллу

Мрія дітей і ласунів: домашня нутелла за 10 хвилин.

Домашня нутелла готується дуже просто і без клопоту. Всі ласуни будуть в захваті від цієї страви, повідомляє «Уніан рецепти».

Шоколадно-горіхова паста «Нутелла» популярна у всьому світі. Ніжна намазка зі смаком лісового горіха ідеально підходить до батона, млинців або оладок. Однак коштує такий десерт недешево, і його склад викликає великі сумніви. Домашня нутелла готується за 10 хвилин без великих турбот - пропонуємо побалувати себе такими ласощами.

Домашня нутелла за 10 хвилин

  • Молоко — 100 мл
  • Цукор — 80 г
  • Какао-порошок — 2 ст. л.
  • Ванілін — на кінчику ножа
  • Лісові горіхи — 100 г
  • Соняшникова олія — 175 мл

Для приготування нутелли найкраще використовувати фундук, але його можна замінити волоськими або іншими горіхами. Якщо ви купили необсмажені горіхи, то їх потрібно підсмажити на сухій сковороді 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Потім подрібніть горіхи блендером, кавомолкою або м'ясорубкою.

Відео дня

Молоко підігрійте в мікрохвильовці, додайте ванілін і цукор. Трохи збийте блендером. Продовжуючи збивати, влийте олію тонкою цівкою. Збивайте суміш близько хвилини — вона почне загусати. Додайте какао-порошок і збивайте ще пару хвилин. Потім всипте горіхи і перебийте блендером до однорідності.

Після цього паста готова і її можна мазати на хліб. Але щоб домашня нутелла загусла і стала однорідною, її рекомендується поставити в холодильник на 6-8 годин. Зберігається десерт в холодильнику не більше трьох діб.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як приготувати домашній бургер.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up