Готуємо салат з курячими стріпсами, грушею і сиром

Готуємо салат з курячими стріпсами, грушею і сиром

Чи може поєднання курятини, груші та м'якого сиру стати ще кращим? Так! Все, що для цього потрібно – це правильно підібрані інгредієнти, які скоротять час, проведений біля кухонної плити.
 

Все, що для цього потрібно – це правильно підібрані інгредієнти, які скоротять час, проведений біля кухонної плити, повідомляє Смачно24.

Рецепт салату з курячими стріпсами, грушею та сиром

  • Час: 20 – 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
500 г курячих стріпсів
– сир камамбер або інший сир;
– 1 упаковка міксу салату;
– 2 груші;
– жменя волоських горіхів;
– в’ялена журавлина.
Для заправки:
– оливкова олія;
– 1 столова ложка меду;
– 1 чайна ложка ніжної гірчиці;
– сіль;
– чорний мелений перець.

Приготування:

Відео дня
  • Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії на середньому вогні та обсмажуємо курячі стріпси по 3 – 4 хвилини з кожного боку. Присмачуємо спеціями.
  • Для заправки змішуємо рідкий мед, олію, гірчицю, додаємо трішки чорного перцю та солі. Заправляємо листя салату та викладаємо на порційні тарілки.
  • Додаємо зверху нарізану скибками грушу, посипаємо журавлиною та горішками.
  • Сир камамбер нарізаємо шматочками та викладаємо зверху на салат. За бажанням можна додати також шматочки сиру пармезан або блакитного з пліснявою.
  • Перед подачею до столу викладаємо на салат стріпси з курячого філе та одразу подаємо до столу.

Смачного!


Читайте також:

Піца, мафіни, суп: що приготувати з кабачків

Їжа у стилі Барбі — 4 рецепти смачних рожевих страв

 Топ-10 рецептів освіжаючих напоїв

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up