Готуємо салат з курячими стріпсами, грушею і сиром

Чи може поєднання курятини, груші та м'якого сиру стати ще кращим? Так! Все, що для цього потрібно – це правильно підібрані інгредієнти, які скоротять час, проведений біля кухонної плити.
Все, що для цього потрібно – це правильно підібрані інгредієнти, які скоротять час, проведений біля кухонної плити, повідомляє Смачно24.
Рецепт салату з курячими стріпсами, грушею та сиром
- Час: 20 – 30 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 500 г курячих стріпсів
– сир камамбер або інший сир;
– 1 упаковка міксу салату;
– 2 груші;
– жменя волоських горіхів;
– в’ялена журавлина.
Для заправки:
– оливкова олія;
– 1 столова ложка меду;
– 1 чайна ложка ніжної гірчиці;
– сіль;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії на середньому вогні та обсмажуємо курячі стріпси по 3 – 4 хвилини з кожного боку. Присмачуємо спеціями.
- Для заправки змішуємо рідкий мед, олію, гірчицю, додаємо трішки чорного перцю та солі. Заправляємо листя салату та викладаємо на порційні тарілки.
- Додаємо зверху нарізану скибками грушу, посипаємо журавлиною та горішками.
- Сир камамбер нарізаємо шматочками та викладаємо зверху на салат. За бажанням можна додати також шматочки сиру пармезан або блакитного з пліснявою.
- Перед подачею до столу викладаємо на салат стріпси з курячого філе та одразу подаємо до столу.
Смачного!
Читайте також:
Піца, мафіни, суп: що приготувати з кабачків
Їжа у стилі Барбі — 4 рецепти смачних рожевих страв
Топ-10 рецептів освіжаючих напоїв
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.