Готуємо шарлотку з ревенем

Готуємо шарлотку з ревенем

Така шарлотка виходить навіть смачнішою за яблучну за рахунок багатшого смаку ревеню. Готувати її дуже просто.

Ревінь — дуже корисний продукт, який урізноманітнить ваші рецепти. Влітку на ринках і в великих супермаркетах можна купити ревінь — дуже корисну і ароматну рослину з їстівними стеблами зеленого або червоного кольору. Хоч ревінь відносять до овочів, але за смаком він нагадує фрукт і часто використовується в десертах.

Рецепт шарлотки повідомляє УНІАН рецепти.

Відео дня

Інгредієнти:

  • ревінь — 250 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • цукор — 250 г;
  • борошно — 150 г;
  • розпушувач для тіста —1 ч.л.;
  • укориця, ванілін, мускатний горіх до смаку.

Ревінь ретельно вимити і очистити від плівок, нарізати тонкими скибочками. Яйця збити з цукром і прянощами до пишної однорідної піни. У яєчну суміш всипати борошно з розпушувачем і перемішати до однорідності. Довго перемішувати не потрібно, інакше тісто не буде повітряним і опаде.

Вилити тісто в змащену маслом форму для випічки і вертикально встромити шматочки ревеню. Під час випікання тісто підніметься в 1,5-2 рази. Випікайте пиріг з ревенем 45 хвилин про 180°. Після випікання потримайте пиріг у вимкненій духовці ще 15 хвилин.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати варення з квітів липи.

 

Читайте також:

Готуємо з полуниці: салат, пиріг і лимонад

Закуски з лаваша: три смачних рецепти

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up