Готуємо вершкову запіканку з курячими стріпсами та овочами

Готуємо вершкову запіканку з курячими стріпсами та овочами

Ідеальним варіантом для осінньої вечері стане вершкова запіканка з броколі, цвітною капустою та курячими стріпсами. Ця оригінальна і корисна комбінація урізноманітнить ваше меню.

 


 

Навіть якщо ви – не фанат броколі та цвітної капусти, ця вершкова запіканка з курятиною повністю змінить ваше уявлення про ці овочі, переконує Смачно24.

Вершкова запіканка з броколі, цвітною капустою та курячими стріпсами

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– упаковка курячих стріпсів (500 грамів);
– 1 головка броколі;
– 1 головка цвітної капусти;
– 200 грамів вершків 15% жирності;
– 150 грамів твердого сиру (пармезан чи чеддер);
– сіль до смаку;
– чорний перець до смаку;
– олія (для змащування форми).

Приготування:

Відео дня

Смачного!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати лазанью за італійським рецептом.

 

Читайте також:

Як приготувати лазанью: чотири рецепти італійської страви

Готуємо справжній штрудель з яблуками

Як зварити смачний та запашний узвар

 


 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up