Ірина Драбик потягнула іншу учасницю "Мастер-шеф" за волосся за брехню

Ірина Драбик потягнула іншу учасницю "Мастер-шеф" за волосся за брехню
На шоу “Мастер-шеф” тернополянці Ірині Драбик довелося переборювати себе і звикати до багатьох несподіванок та вимог програми

Про цікаві подробиці зйомок телешоу наша землячка розповіла "RIA плюс".

— Спочатку було важко звикнути до ненормованого робочого дня, бо зйомки могли початися з раннього ранку і тривати до пізнього вечора, години 10-11-ї, — каже Ірина. —  Після того з нами ще записували інтерв’ю, де ми ділилися враженнями. Інколи спали лише по 3-4 години. Були навіть нічні зйомки. Важко було адаптуватися в тому плані, що ми всі — з різними характерами, хтось дуже емоційний, а хтось спокійний. Я здружилася з Кариною з Харкова і Юлею з Артемівська. Часто жартувала, мовляв, бандерівка і сепаратюга разом. Та незважаючи на те, що йде війна, між нами ніколи не було суперечок — ні за політику, ні за кухню.
За словами Ірини, стосунки між учасниками під час зйомки і після неї відрізнялися. 
— Я старалася зі всіма підтримувати хороші стосунки, - розповідає Ірина. - Але був випадок, коли я потягнула за волосся іншу учасницю, Юлю Шолудько, за те, що вона намагалася нашкодити команді і брехала, що то не вона. Людину, яка таке робила, ми називали кротом. А умова конкурсу була така: якщо кроту вдалося нашкодити команді, зіпсувавши страву, то вся команда одягає чорні фартухи, а кріт — білий. Якщо учасники команди вчасно виявлять крота — навпаки. Після цього я з нею не спілкувалася. Але коли я потрапила з нею в одну команду, я зрозуміла, що як від мене, так і від неї залежить, чи одягнемо ми чорні фартухи, чи піднімемося на балкон. Мені було дуже важко тримати цю межу, коли поза зйомками ти з людиною не спілкуєшся, а перед камерою мусиш залагоджувати різні конфлікти, забувати про свої образи і працювати на команду.
На шоу, пригадує співрозмовниця, було багато кумедних ситуацій.
— Західну Україну на шоу представляла тільки я, — розповідає вона. —  Решта учасників — зі Східної або Центральної частини. Вони не розуміли мій західняцький діалект, і в конкурсах це дуже кумедно виглядало. Так, коли я потрапила з Юлею з Артемівська в одну команду, ми варили зелений борщ за рецептом Ніколая Тищенка. Рецепт був записаний на платівку. Юля підійшла до мене і питає: “Що ти робиш? Давай допоможу”. А я відповідаю: “Ріжу квасок”. Вона подумала, що то квас і пішла послухати платівку. Не почула там слова “квас” і знову підходить до мене та й перепитує те саме. А я знову відповідаю, що квасок ріжу. Тоді вона питає: “А что такое квасок?”. “Та щавель по-вашому”, відповідаю я. І тут ми починаємо разом сміятися. Після цього Юля попросила: “Ира, говори по-русски”. Наступного разу кажу їй: “Візьми баняк”. Вона питає: “Что это?». Я вже сміюся: «Сотейник». Цей епізод ввійшов у програму.
Був ще один випадок, коли учасники пекли кулебяку (рибний пиріг - прим. ред.). 
— У тісті треба було зробити дірки, щоб воно гарно піднялося і було пухким, — пригадує Ірина. — Я кажу Карині: “Зроби дюрочки”. А вона: “Что?”. “Ну, дырочки по-вашому”. Загалом я дуже пишаюся тим, що гідно представила Галичину на шоу. На один з ефірів навіть одягнула футболку з написом “Тернопіль”. Це було у кінці серпня, напередодні Дня міста.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Симпатична.
  • cnfhbr

    Ірина - ти молодчина!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up