Готуємо школярам в тривожний рюкзак: ситні батончики з вівсянки та сухофруктів

Готуємо школярам в тривожний рюкзак: ситні батончики з вівсянки та сухофруктів

Обов'язково приготуйте вівсяні батончики за цим рецептом. Вони чудово тамують голод, а ще їх зручно брати із собою в дорогу, на роботу або в укриття як дорослим, так і дітям.

Рецепт можна змінювати! Сміливо додавайте до батончиків какао, кокосову стружку, насіння гарбуза або свої улюблені цукати, повідомляє Смачно 24.

Рецепт вівсяних батончиків

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 8 – 10 штук

Інгредієнти:
– 500 грамів вівсяних пластівців;
– 4 столові ложки меду;
– 50 грамів в'яленої журавлини;
– 50 грамів родзинок;
– 100 грамів ваших улюблених горіхів;
– 100 грамів насіння соняшника.

Приготування:

Відео дня
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  1. Вівсяні пластівці висипте на деко й підсушіть у духовці протягом 10 хвилин. Перемішайте й поверніть до духовки ще на 10 хвилин.
  1. Як охолонуть, додайте до них розігрітий мед, сухофрукти та горіхи.
  1. Ретельно все перемішайте й перекладіть масу на силіконовий килимок або пергамент для випікання.
  1. Сформуйте з неї пласт завтовшки 2 – 3 сантиметри. Вирівняйте краї.
  1. Відправте пласт до холодильника на 20 хвилин.
  1. Застиглу заготовку вийміть із холодильника й наріжте на батончики.
  1. Для зручного зберігання загорніть кожен батончик у харчовий пергамент.

Смачного!

Читайте також

 

 

Коментарі (1)
  • Ирина

    Знову цей - немитий, небритий і ніби після бодуна Клопотенко?.....)

keyboard_arrow_up