"Битва за честь" повертається у Тернопіль


"Битва за честь" повертається у Тернопіль
Після трирічної перерви у Тернополі знову відбудеться масштабний турнір з фрі-файту – "Битва за честь". Дійство пройде 29 травня у палаці культури "Березіль".

Вперше такий турнір у Тернополі організували та провели у 2012-му році. Тоді змагання пройшли у міжнародному форматі за участі бійців з Молдови, Румунії та Білорусі. Цього разу організатори вирішили не запрошувати іноземних гостей. Натомість участь у "Битві за честь-2" приймуть найсильніші українські фрі-файтери.

Загалом протягом вечора на глядачів очікують 12 безкомпромісних боїв – 9 поєдинків у так званих "четвірках" та три одиночних поєдинки. "Четвірки" "Битви за честь" формувалися з спортсменів від Тернополя і переможців відбіркових турів змагань Сходу, Центру та Заходу України. Відтак, честь Тернополя захищатимуть Андрій Ярош у ваговій категорії 63 кг, Віктор Безпалько у категорії 69 кг та Микола Гринчук, який змагатиметься серед спортсменів у вазі до 74 кг.

Ще більш захоплюючими обіцяють бути поєдинки в одиночній категорії. Так у вазі 84 кг тернополянин Володимир Ізанський протистоятиме Олександру Карпову з Житомира. Важковаговик Ігор Слюсарчук з Тернополя зустрінеться з вінничанином Дмитром Лейбуком. У третьому одиночному поєдинку між собою змагатимуться два спортсмени з Івано-Франківська.

Відео дня

Додамо, що вхід на "Битву за честь" для вболівальників вільний. Однак, зал ПК "Березіль" вміщує лише 1000 місць. Тож увійти на змагання можна зі спеціальним запрошенням. Запрошення будуть доступні в "Березілі" при вході з 9 ранку 29 травня. Власне, змагальна частина стартує о 19.00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up