Екстрим-майданчик у Тернополі відкрили змаганнями

Екстрим-майданчик у Тернополі відкрили змаганнями
Скейтбордисти зі Львова, Івано-Франківська, Харкова та інших міст приїхали на змагання, якими в суботу, 29 серпня, офіційно відкрити майданчик для екстремального катання в парку “Топільче”.

 - Тернопіль залишався останнім обласним центром України, де не було такого майданчика, - розповідає ініціатор будівництва ектрим-парку Леонід. - Тож ми дуже задоволені, що тепер нашим хлопцям є де кататися. Будівництвом майданчика та розробкою конструкцій займалися люди, які аналогічні майданчитки будували в інших містах. Тож результатом ми задоволені. Сьогодні на відкриття приїхали хлопці-скейтбордисти із багатьом міст України: Львова, Івано-Франківська, Харкова, Києва та інших. Якраз і випробують споруди на міцність.

Previous Next

Раніше екстрим-парк планували побудувати на оновленому бульварі Куліша, однак самі хлопці запротестували, бо хотіли кататися ближче до Центру міста, розповів мер Тернополя Сергій Надал.

Відео дня

 - Тож ми дійшли спільного висновку, що в парку “Топільче” - якраз підходяще місце. Тут раніше нічого не було — просто трава росла. А тепер дітям і підліткам є де кататися. Це хороша альтернатива згубним звичкам, - розповідає пан Надал.

На парк загалом витратили близько 600 000 грн. Далі його обгородять сіткою, встановлять освітлення, щоб екстремалам було зручно кататися і темний час доби.

Також ми встановимо щит з правилами безпеки та інформацією прро найблиєжчий травмпункт. Про всяк випадок, - зауважив пан Надал.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up