"Нива" проведе два тренувальні збори і перегляне новачків


"Нива" проведе два тренувальні збори і перегляне новачків
Капітан футбольного клубу "Нива" Костянтин Пікуль (зліва) з нетерпінням очікує початку тренувальних зборів

Тернопільська "Нива" вийде з відпустки 1 лютого. На команду чекають два навчально-тренувальні збори та ряд контрольних поєдинків.

Востаннє на футбольне поле гравці "Ниви" виходили ще на початку листопада минулого року. Відтоді у гравців триває відпустка. Щоправда, багато часу на відпочинок у футболістів не було, адже навіть на канікулах вони повинні виконувати фізичні навантаження.

- Кожен гравець після заключного матчу отримав індивідуальний план підготовки, - пояснює головний тренер тернопільської "Ниви" Сергій Задорожний. – Восновному він включає у себе бігову роботу, кроси. Також футболісти повинні виконувати вправи у тренажерному залі. По можливості вони підтримують форму, граючи у міні-футбол.

Двом тренувальним зборам команди передуватиме ретельний медичний огляд. Після чого футболісти розпочнуть важкі тренування.

Відео дня

- Перший збір проведемо у Тернополі, - додає Сергій Задорожний. – На нашій тренувальній базі, що на "Ватрі", уже завершені роботи із встановлення покриття у спортивному залі. Тому команда матиме змогу тренуватися там. Разом із тим, на гравців чекає багато бігової роботи, яка є основою на перших зборах. Плануємо проводити по два тренування у день.

Перший збір "Ниви" триватиме до 21 лютого, після чого на гравців чекає кілька днів відпочинку. Другий етап тренувань розпочнеться з 28 лютого. Команда вирушить у Синьків, що у Заліщицькому районі. Там, тернополяни тренуватимуться протягом двох тижнів на полі зі штучним покриттям.

- Плануємо зіграти чимало контрольних поєдинків, - каже головний тренер команди. – Уже досягнули попередньої домовленості із дублем львівських "Карпат", а також з командою Першої ліги – винниківським "Рухом". Серед можливих наших спаринг-партнерів розглядаємо хмельницьке "Поділля" та чернівецьку "Буковину".

Щодо кадрової ротації, то, як відомо, команду у період міжсезоння покинули сім футболістів. Наразі клуб уже уклав контракти із трьома новачками – оборонцями Сергієм Андрєєвим та Олександром Дугієнком, а також півзахисником Андрієм Гертом.

- Пошук новачків у нас не припиняється ні на мить, - наголошує Сергій Задорожний. – На тренувальні збори традиційно запрошуватимемо потенційних новачків. У планах переглянути чимало місцевих тернопільських футболістів. Нам потрібен воротар, гравець у центр поля, лівий захисник, а також гравець у групу атаки.

Діючі гравці "Ниви" зізнаються, що уже з нетерпінням чекають тренувальних зборів, хоча розуміють, що буде нелегко.

- Засумував за командою і хочеться якнайшвидше приступити до тренувань, - каже капітан "Ниви" Костянтин Пікуль. – Звичайно, усвідомлюю, що на зборах доведеться чимало працювати. Морально уже готовий до навантажень. Вважаю, що готовий і фізично, адже щодня працюю згідно індивідуального графіку.

Один із новачків "Ниви" Сергій Андрєєв теж готовий приступити до тренувань із новою командою.

- Збори це завжди не просто, - каже гравець. – Доводитьсья чимало працювати без м'яча, виконувати бігову роботу. Цього футболісти здебільшого не люблять. Але такі навантаження це важлива складова для того, щоб під час сезону команда була конкурентоздатною.

До речі, днями гравець тернопільської "Ниви" Ігор Гатала вперше отримав виклик до збірної України серед студентів. З 15 до 28 січня тернополянин у складі збірної візьме участь у традиційному футбольному турнірі "Меморіал Макарова", що відбудеться у Києві.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up