Тернопільські боксери здобули медалі шкільного чемпіонату України

Тернопільські боксери здобули медалі шкільного чемпіонату України
Перші кроки до майбутніх гучних перемог роблять юні боксери з Тернопілля. На чемпіонаті України серед школярів тернополянам вдалося заробити три бронзові нагороди. Хлопці кажуть, що битися доводилося навіть з чемпіонами Європи.

Юрій Ільїнов, Анатолій Ходинь та Владислав Балик стали призерами чемпіонату України з боксу серед школярів.

Наші юні "клички" тренуються у трьох різних спортклубах та представляють обласну спорт школу "Спартак". У Рівному, де минулого тижня завершився чемпіонат, за словами боксерів було важко.

- Цим видом спорту я займаюся лише рік, - каже представник спортклубу "Шкіряна рукавичка" Юрій Ільїнов. – На чемпіонаті України я провів кілька боїв. Найважче, звісно ж, було у півфіналі. Тоді мені довелося протистояти чемпіону Європи з боксу. Його більший досвід не дозволив мені перемогти. Втім, я не засмучуюся, адже медаль вибороти вдалося. Попереду ще чимало змагань тож сподіваюся підготуватися ще краще.

Відео дня
> Важко у півфіналі було і нашому Анатолію Ходиню. Юний боксер займається у спортклубі "Медобори", що у Микулинцях. А тренує його Віктор Петров-старший.

- Провів два поєдинки, - пригадує Анатолій Ходинь. – У першому вдалося здобути впевнену перемогу. А от другий бій, на жаль, завершився поразкою. Дуже важко було боксувати у півфіналі. Я провів на ринзі зі своїм опонентом усі три раунди. Та судді віддали перевагу саме йому.

Тричі на ринг піднімався вихованець тренерів Олександра Дульнєва та Романа Діткуна (спортклуб "Поєдинок") – Владислав Балик.

- Складно було відбоксувати три поєдинки, - каже боксер. – Два перші бої я ще виграв. А от на третій, мабуть, не вистачило витривалості. Я не встиг відновитися, а тому програв. Проте поступився лише майбутньому чемпіону України.

Додамо, що загалом Тернопілля на чемпіонаті України з боксу серед школярів представили 8 боксерів. П'яті місця посіли: Роман Фірман, Сергій Хоркавий, Тарас Дурдела, Олександр Ямнюк та Вадим Гаврилюк. Підтримку боксерам на чемпіонаті України надала Федерація боксу та кікбоксингу Тернопілля та віце-президент Федерації Євген Степанов.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up