Тернополянка з'їла свіжі помідори: з небезпечною алергією жінку забрала швидка

Тернополянка з'їла свіжі помідори: з небезпечною алергією жінку забрала швидка

У швидкій зазначають, що за останню добу побільшало викликів на всілякі нещасні випадки та ДТП.

 25 листопада о 00.40 бригада швидкої виїжджала на вул. Корольова у Тернополі, де надавала допомогу 63-річній пацієнтці.

Зі слів доньки, її мати купила свіжих помідорів та зі смаком їх з’їла. Після цього у неї почало спухати обличчя, жінці стало важко дихати. Лікарі швидкої діагностували у пацієнтки набряк Квінке – прояв важкої й дуже небезпечної для життя алергічної реакції. Із набряком гортані, язика, верхньої губи, задишкою, утрудненим диханням, після оперативно наданої медичної допомоги, пацієнтку шпиталізовано у другу міськлікарню.

Повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини М. Джус.

Відео дня


25 листопада о 16.48 бригада швидкої виїжджала на вул. Живова, на автовокзал, де надавала допомогу пацієнтові 1966 р.н., якого побили цигани. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом кісток носа потерпілого, після наданої допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.


Трагічно закінчилася праця на городі 65-річного чоловіка з с. Баворів Тернопільського району. Бригада швидкої, яка виїхала туди 25 листопада о 10.29 рятувати пацієнта, змушена була констатувати його біологічну смерть до прибуття медиків швидкої. Чоловік працював на городі й раптово впав на землю без ознак життя… Родичі викликали швидку, але було вже пізно…

Не минулося 25 листопада й без ДТП. Так, о 23.03 районна бригада швидкої виїжджала у с. Білокриницю Кременецького району, на місце ДТП. Унаслідок зіткнення двох автівок постраждали водій та пасажир однієї із них. 34-річний водій, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітки, переломом ребер, саднами обличчя, після оперативно наданої допомоги, шпиталізований в реанімаційне відділення Кременецької райлікарні. 45-річного пасажира автівки врятувати не вдалося, лікарі швидкої констатували біологічну смерть, що настала до прибуття бригади швидкої.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up