У міському Центрі ендопротезування проводять безоплатні операції із заміни суглобів

У міському Центрі ендопротезування проводять безоплатні операції із заміни суглобів

На базі міської лікарні швидкої допомоги функціонує міський Центр з ендопротезування. Як скористатися пільговою послугою із заміни суглоба — повідомили в міськраді.

Міський центр з ендопротезування вже три роки функціонує на базі Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги. На базі центру, в рамках програми Тернопільської міської ради «Здоровʼя громади», проводять безоплатні операції із заміни кульшових та колінних суглобів.  

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Щоб скористатись пільговою послугою, необхідно подати пакет документів, детальний список якого можна отримати у Міському Центрі Ендопротезування за адресою:  вул. Шпитальна, 2.

Відео дня

Згідно з програмою Тернопільської міської ради «Здоровʼя громади», пріоритет у протезуванні мають жителі Тернопільської громади, зокрема особи з інвалідністю, захисники та ветерани.

Пацієнти, які потребують заміни суглобів можуть звернутись у міський центр ендопротезування за консультацією щопонеділка.

Довідка
Ендопротезування — це заміна пошкодженого суглоба штучним високотехнологічним протезом, який повністю повторює фізіологічну форму та Функціональність здорового суглоба. Операція з ендопротезування дозволяє пацієнту повністю відновити рухливість суглоба, позбутись болю, виправити деформацію нижньої кінцівки.  Тривалість реабілітації залежить від віку пацієнта та типу хірургічного втручання з заміни суглоба.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що в обласному перинатальному центрі оновили два відділення для допомоги породіллям та немовлятам.

 

Читайте також:

У перинатальному центрі «Мати і дитина» оновили два відділення

Дитяча поліклініка на Миру запрацювала у складі Центру первинної медико-санітарної допомоги

Лікування інсульту у 2024 році — що оплачує НСЗУ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ольга

    Мій чекає вже два роки. Ще скільки невідомо. Пишіть правду.
  • Ольга

    Скільки років треба чекати,на безоплатну операцію?
  • Larysa

    З Ланівців прооперують?

keyboard_arrow_up