Готові віддати кошти з весілля на ЗСУ! Молодята з Тернопільщини шукають перевірених волонтерів

Готові віддати кошти з весілля на ЗСУ! Молодята з Тернопільщини шукають перевірених волонтерів
  • «На Перемогу мають працювати всі українці» — у цьому переконані молодята Юлія та Михайло. Саме тому під час організації власного весілля вони подбали не лише про святкування, а й ініціювали збір на підтримку Збройних Сил України.
  • Наразі пара шукає перевірених волонтерів чи військових, аби перерахувати кошти на добру справу.

Разом Юлія та Михайло вже сім років. Зі слів дівчини, вона родом з Івано-Франківщини, а її чоловік – з Тернопільщини. Тернопіль – знакове місце для молоді, адже саме тут вони познайомилися та зустрічалися.

— Так, ми зустрічалися дуже довго і тільки у 2023 році наважилися на таку знакову подію в нашому житті. Своє весілля зіграли ми нещодавно – другого вересня. Під час підготовки до весілля вирішили тоді ще з моїм хлопцем Михайлом зробити добру справу і зібрати кошти на допомогу нашої армії, — каже дівчина.

ЗСУ потребують нашої підтримки

Під час розмови з журналісткою «20 хвилин» Юлія Сенюра наголосила, родина не має великих статків, але по можливості допомагає Збройним Силам України та донатить волонтерам.

Відео дня

— Мені здається, наразі допомога Збройним Силам України має бути найважливішою для кожного з нас. Ми всі хочемо, щоб була Перемога, щоб в Україні настав мир. Хлопці наші віддають найцінніше за цю свободу і мир — своє життя. А ми в тилу і мінімальне, що можемо робити для них, — підтримувати фінансово. Без народної підтримки та донатів перемогти ворога буде неможливо, — зізнається пані Сенюра.

Ідея про благодійний збір коштів в родині виникла неочікувано у ході весільної підготовки. Рідні та близькі підтримали молодят.

— Коли ми готувалися до весілля, то постійно обговорювали разом із родиною важливі моменти. В один день ми сіли за стіл і сказали, що під час весілля хочемо провести збір коштів для української армії, для хлопців, які цілодобово захищають наші життя та міста. Нас підтримали, — розповідає дружина. — Але я не можу сказати, що про цей збір ми попереджали всіх гостей. Більшість дізналися про це вже безпосередньо під час святкування.

Збирали кошти у скриньку з патріотичною табличкою. Молодята закликали підтримати тих, хто зберігає наш спокій.

— Ні я, ні чоловік не змушували гостей донатити. Ми просто звернулися до них і розповіли про свою ідею. А також додали, що долучитися до благодійності гості можуть за бажанням та власними можливостями. Вважаю, що у таких справах важлива кожна гривня і не варто соромитися маленьких донатів, — наголошує дівчина.

Віддамо кошти на добру справу

Під час святкування весілля Юлії та Михайла вдалося зібрати 3 350 гривень. Проте молодята готові додати трохи власних коштів і загалом задонатити 4 500 гривень.

— Я розумію, що можливо це не настільки велика сума грошей. Але завжди є збори, для закриття яких не вистачає кілька тисяч гривень. Можливо, зібрані на нашому весілля кілька тисяч гривень допоможуть придбати дрон, автівку чи інше спорядження, — каже пані Юлія. — А загалом нам не принципово, чи витратять кошти на їжу, чи додадуть і куплять спорядження. Нам головне, щоб кошти потрапили до захисників, щоб кошти використали у правильному напрямку.

Отож, родина готова віддати кошти лише перевіреним волонтерам чи захисникам, які проводять збори та допомагають гнати ворога з української землі.

Просимо волонтерів та захисників звертатися за телефоном: 0980982982 — Юлія Сенюра. Дівчина чекає на дзвінок.

Читайте також:

Мені 90, і я хочу віддати своє авто ЗСУ! Відгукніться, кому потрібна машина

Молодята з Бучаччини збирали гроші на власному весіллі і віддали їх на ЗСУ

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Панфілов Віктор

    Закупіть оптику (очі військовим) або коптер - це актуально щодня та у всіх підрозділах та передайте друзям/знайомим, які воюють! А писати такі статті та виносити на публіку цю "проблему" на 10-му році війни - це, м'яко кажучи, якось негарно та недоречно!

    Stepan Sobchyshen reply Панфілов Віктор

    Віктор Панфілов якраз доречно. І гарно,
  • Читач69

    Олександр Пільгун і команда з Тернополя - роблять бліндажні скоби, буржуйки, виготовляють сухі супи для ЗСУ.

    https://www.facebook.com/oleksandr.pilgun

  • Галя

    Ігор Хома з Тернопіль
  • Алла Заверуха

    Удачі вам.Будьте щасливі!!!

keyboard_arrow_up