15-річному тернополянину, якого вдарило 27 тисяч вольт, зріжуть 25% шкіри

15-річному тернополянину, якого вдарило 27 тисяч вольт, зріжуть 25% шкіри

Спершу Антон Шиманський лежав у реанімації в Тернопільській обласній дитячій лікарні. Через кілька днів його повезли у Київський опіковий центр, де зараз дитина лежить у реанімації. Перші три дні, як казали медики, були критичними.

Нещасний випадок трапився 18 липня близько 17.30 на колії на Новому світі. 

- Лікарі нічого не прогнозують і не гарантують. Вони щодня спостерігають, - каже мама хлопчика Галина Шиманська. - Хоча кажуть, що зараз станом сина вони задоволені. 

Антону в суботу, 22 липня, зробили першу операцію. Зрізали омертвілу шкіру. У нього обгоріло 50 відсотків тіла. Потрібно зрізати 25 відсотків шкіри, бо інакше дитина не виживе - почнеться сепсис. В суботу йому зрізали шкіру на ногах, ще залишилось на сідницях, руці та спині. Головне, щоб організм дитини впорався і не почалось зараження крові. Наступну операцію планують зробити 25-26 липня.

Відео дня

Хлопчик зараз, як розповідає мама, в свідомості, самостійно дихає. Але йому дуже боляче.

- Каже, що дуже важко терпіти, бо дуже болить, - продовжує жінка. - Але ми постійно налаштовуємо його, що все буде добре. Син постійно хоче додому, дуже скучає за своїми сестричками. Питав мене, скільки йому ще лежати в реанімації. Ми йому кажемо, що до кінця цього тижня точно, і наступний теж. А далі не знаю. Я його поетапно налаштовую.

Нещодавно Антон запитав у мами чи випишуть його з лікарні до 28 серпня.

- Чомусь він назвав саме цю дату, - каже пані Галина. - 28 серпня це Успіння Пресвятої Богородиці. Я його питаю, чому саме ця дата, а він каже, що не знає. Ця дата в нього в голові крутиться. 

Щодня батьки Антона купують дорогі підтримуючі ліки, антибіотики.

- Ми поки справляємось своїми силами, - каже пані Галина. - У нас є заощадження, але вони швидко закінчаться. Якщо є добрі люди, то ми не відмовимось від допомоги. Бо потім ще потрібне буде лікування, довга реабілітація. Я всім кажу, що якщо щось залишиться з того, що мені дали, то я віддам іншим.

Подробиці читайте у RIA плюс у середу 26 липня.

Довідка
Контактний номер до мамим Антона пані Галини - 067-736-89-87. Але враховуйте, що жінка може бути у лікарні біля сина, тому не завжди зможе відповісти. 
Кошти на лікування хлопчика можна перераховувати на банківський рахунок - ПриватБанк 5168 7573 2641 8961 - Шиманська Галина Іванівна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ципняк Руслана

    Дурні люди, нашо в коментах таку маячню писати? Хлопець вже своє покарання отримав і так, а ви просто зловтішаєтесь замість того щоб поспівчувати. Кожен в своєму житті, особливо і підлітковому віці, робив дурості, тому ніхто не має права зараз писати чи казати: "ооо..так йому і треба"
  • Соля

    Батьків шкода. Коли вилікується дурна дитина - так всипати, щоб сидіти не міг.
  • Пустило

    хімочка з савкою,не показуйте свого рагулізму,його й так тутка багато.У дитини 50 відсотків,це більше ніж серйозно,хоч поспівчувайте,думки матеріалізуються,можливо це додасть дитині сил.
  • Денис Петлеванов

    У людей горе , от беды никто не застрахован. Хорошо что у тебя все зае...сь.

    ЗЫ Судя по Аве дебила кусок это ты с бутылкой пива!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up