«Донечку вже прооперували»: родина хворої на рак кременчанки дякує за фінансову допомогу

«Донечку вже прооперували»: родина хворої на рак кременчанки дякує за фінансову допомогу
Анастасія у блакитній сукні разом з мамою та братом
  • Вдалося зібрати 90 000 гривень на операцію 18-річній Анастасії Гіріній з Кременця. І все це завдяки небайдужим людям.
  • Мама дівчини дякує всім, хто не пройшов повз біди в їхній родині. Бажає кожному Божої опіки, миру та здоров’я.

Анастасія Гіріна бореться з онкологією. У кременчанки виявили злоякісну меланому нижньої кінцівки. Зі слів мами Інни, на погане самопочуття донька скаржилася ще від жовтня 2023 року. Але до лікарів вони звернулися після того, як дівчина помітила збільшену  родимку на гомілці лівої ноги.

— У лікарні нам запропонували прибрати родимку та відправити її на дослідження. Як з’ясували медики, родимка була злоякісною, а в нашої Насті меланома нижньої кінцівки. Це для нас був шок, адже ми не думали, що все настільки серйозно. Я сказала донці, ми будемо лікувати, робити всі аналізи, операції, терапії. Ми тебе вилікуємо, все буде добре, — розповідає мама дівчинки Інна Гіріна.

Відео дня

Операція пройшла успішно

Анастасію лікують столичні медики. Дівчинці вже зробили три операції. Одну з останніх провели 20 лютого, на яку власне і збирали кошти небайдужі тернополяни. Як повідомила «20 хвилин» мама дівчинки, під час операції прибрати уражену шкіру та зробити пересадку здорової зі стегна, видалити збільшений лімфовузол.

— Як показують дослідження, метастазів у нозі доньки немає. Чому збільшився лімфовузол – невідомо, але медики порадили не ризикувати і видалити його одразу, — каже пані Інна. — 20 лютого операція пройшла успішно. За дві години медики зробили все, як планували. Після втручання Настя спала ще годинку. Трохи були під наглядом медиків і 22 лютого вже повернулися додому.

Видалений лімфовузол медики відправили на гістологію. Як тільки будуть відомі результати дослідження, 18-річній дівчині призначать повний перелік лікування.

— Лікарка нам повідомила, що 100% Насті знадобиться терапія дороговартісними ліками «Китруда». Скільки саме таких уколів треба буде зробити для одужання – невідомо. Все залежить від результатів дослідження лімфовузла. Та одна така «Китруда» коштує від 80 000 гривень, — наголошує Інна Гіріна. — Лікарка порадила шукати організації та клініки в Німеччині, адже там є можливість отримати лікування безплатно. Наразі ми розглядаємо всі варіанти.

Величезна подяка всім

90 000 гривень на операцію – непід’ємна сума для родини Гіріних. А завдяки небайдужим жителям Тернополя все вдалося.

— Я щиро дякую всім небайдужим за допомогу у зборі коштів для моєї Насті. Ми не очікували такої підтримки, це для нас дуже цінно. Нехай Бог оберігає кожного. Ми сподіваємось, що надалі нам вдасться потрапити на безплатне лікування до Німеччини — дякує Інна Гіріна.

Бажаємо 18-річній Анастасії одужання, міцного здоров’я та щасливого майбутнього!

Читайте також:

Кременчанка Анастасія Гіріна хвора на рак. Родина благає зібрати кошти на лікування

Кожна копійка на вагу золота: донька захисниці збирає кошти на авто для армії

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Галина

    Господи допоможи одужати
  • Р

    Дай Бог щоб та Анастасія була здорова ☝️!!!! А гроші 💸💰 то є на бута річ нині є завтра нема і від себи особисто вдячний за те що відгукнулися всі хто допоміг ☝️👍
  • Дмитро

    Українці прошу допоможіть. Їдемо з Харкова до Львова! везу жінку  та  дитину! Людина яка  мала допомогти нам в дорозі вимкнула телефон!  Бензин скінчився! Стоїмо в Київській області допоможіть бензином або коштами будь ласка вас хто скільки може. Потрібно 2200 грн через декілька днів поверну! Допоможіть Благаю.

    5351252100330670
  • Оля

    Дякувати Господу Богу 🙏🙏🙏 Нехай Господь очисть Настусю від тої страшної хвороби

keyboard_arrow_up