Допоможіть 10-річному Денискові стати на ноги і повноцінно жити! Допомогти родині більше нікому

Допоможіть 10-річному Денискові стати на ноги і повноцінно жити! Допомогти родині більше нікому

На операцію потрібно не так вже й багато - 32 тис. грн. Однак, для цієї родини навіть така сума не підйомна. Тато вже вісім років прикутий до ліжка. У сім'ї є ще одна дитина. Мама не працює, бо доглядає сина з чоловіком. А малого терміново треба оперувати.

  • Вони ніколи не просили, а тут… Коли мій чоловік був в АТО, їхня сім'я передала генератор та весь час допомагала. Самі в жахливій ситуації, а іншим завжди приходили на допомогу. Тепер прошу для них я. Закликаю усіх – допоможіть, будь ласка, цій родині. Для вас це відмова від горня кави. Для них – шанс поставити дитину на ноги, - написала у приват журналістці кременецька активістка Олена Каменярська.

Допомоги жінка просить для родини Неділь з Кременеччини. Точніше, для їхнього сина, 10-річного Дениска, в якого ДЦП. Зараз з'явився шанс поставити малого на ноги.  

  • Це чудові люди, - запевняє активістка. – Наталка, дружина, дає раду і чоловіку, прикутому до ліжка, і двом синам - один з яких хворий... Я прошу – допоможіть, будь ласка, хто може. Без нас їм не впоратись.

Тато, прикутий до інвалідного візка вже 8 років, записав відеопрохання до людей, аби допомогли його синочку.

Відео дня
  • У вінницькій клініці погодились оперувати Дениска, - звернувся до усіх небайдужих тато хлопчика Богдан Неділь. - Треба зібрати 32 тис грн. 27 тисяч сама операція, ще 5 тис – дорога та інші витрати.

Ця сума не підйомна для родини. Батько Дениска, Богдан, - інвалід 1 групи. Вже 8 років на інвалідному візку. Денискова мама не може йти працювати, адже і за малим, і за чоловіком  потрібен постійний догляд. Родина проживає тільки на соціальні виплати.

  • Така сума як 32 тис грн. - це для нас багато, - каже пан Богдан. - Просимо небайдужих людей, хто має можливість, долучитись. Допоможіть нам, аби Дениско став на ноги. Для нас це великий шанс. Щоб він був повноцінною здоровою дитиною.

Довідка

Номер картки ПриватБанку 4149 4991 0155 3517, Неділь Наталія Володимирівна.  

Номер телефону:  097 718 19 55, Наталія (мама Дениска, дружина Богдана).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (81)
  • Галина-Сергій Бартіш

    ++++++++++++
  • Наталя Яремчук

    +
  • Galina Kravets

    +
  • Olga Lomikovska

    ++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up