Допоможіть одужати Володі Ковалю!

Допоможіть одужати Володі Ковалю!
Близько 40 000 гривень необхідно для придбання слухового апарату та проходження реабілітації для однорічного Володі Коваля із Тернополя.

Діагноз "органічне ураження центральної нервової системи" хлопчику поставили в Києві в «Охматдиті», крім того в дитини є проблеми зі слухом, розповідає мама малюка Олена Коваль.

- На даний момент дитина не повзає, не сидить, я вже не говорю про ходьбу, - ділиться Олена. - В Тернополі ми періодично проходимо лікування, є зміни, хоч і маленькі, проте для нас вони настількі очікувані і  бажані, зрозуміти нас можуть лише батьки, які стикалися з подібними проблемами.

Володя дуже життєрадісний, любить гратись з іграшками. Тож лікарі кажуть, що є всі шанси поставити його на ноги, але діяти потрібно вже, не втрачаючи часу, поки він ще маленький. Адже окрім неврології, дитина має проблеми зі слухом, розповідає жінка.

Відео дня

- Якісні слухові апарати зараз дуже  дорогі. А так хочеться, щоб Володя сказав своє перше слово "мама". Як молода сім я ми невзмозі надати йому повноцінної реабілітації, оскільки вона вимагає значних витрат. Загалом, на слуховий апарат та проходження реабілітації потрібно близько 40 000 грн. Тож ми звертаємось до всіх небайдужих людей. Для нас важлива кожна гривня, адже попереду на Володю  чекає довгий процес реабілітації, - розповідає Олена.

Зараз батьки вже отримали направлення на проходження реабілітації в спеціальному центрі з 5 жовтня. До того часу  вони сподіваються зібрати необхідні кошти і на реабілітацію і на опталу слухового апарату для хлопчика.

Довідка:

Кошти на лікування Володі можна переказувати на картку Приватбанку 5168 7555 0228 4686.

Деталі за тел.: 068-225-01-74 - Олена.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Данислав Донец

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.перевод праведно славящий Господа Бога! Хто називається, кого називають і хто насправді не одне і теж!
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, що викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Он не сліпий і не глухонімий!

    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не каяття прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!

    І приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть

    Де гарантія, що у вашому житті, не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up