У Аліни пухлина. Допоможіть зібрати кошти на термінову операцію

У Аліни пухлина. Допоможіть зібрати кошти на термінову операцію
  • 17-річна Аліна Василишин – сирота. Батька у неї немає, а три роки тому дівчина втратила матір. Вона померла від раку у 52-річному віці. Нині допомоги небайдужих людей потребує і сама Аліна.
  • У неї пухлина щитовидної залози. Це виявили під час нещодавнього медогляду. Операція потрібна якнайшвидше. Близькі Аліни просять усіх небайдужих тернополян про допомогу.

 

- Аліна щороку проходить медогляд, бо це обов’язкова вимога опікунської ради, - розповідає рідна тітка дівчини, яка є її опікуном, Наталія Запаранюк. – Навесні ще все було добре, а влітку на медогляді медики виявили недугу. Аліну направили на аналізи, УЗД, а в Києві сказали, що потрібно оперувати однозначно. І чим швидше, тим краще. Тому що пухлина має здатність перероджуватися у злоякісну. Хоча остаточно стане відомо, яка це пухлина, вже після операції, коли будуть відомі результати гістології.

Операцію проведуть у Київському міському клінічному ендокринологічному центрі, куди 19 листопада госпіталізують Аліну. Операція коштує близько 20 тисяч гривень. Також кошти потрібні на подальше лікування та реабілітацію.

Аліна студентка першого курсу географічного факультету Тернопільського педуніверситету, напрямок туризм.

Відео дня

- Вона чемна дитина, добре вчиться, дуже творча, - захоплюється виготовленням виробів hand-made, - розповідає Наталія Запаранюк. - Аліна дуже уважна до свого здоров’я, адже смерть матері стала для неї шоком. Тільки щось заболить, одразу просить йти з нею до лікаря. Навіть операції вона не боїться, страху чи паніки немає. Її не треба було переконувати, треба оперувати, то треба.

Друзі та родичі бажають Аліні якнайшвидшого одужання. Кошти на лікування дівчини можна перерахувати на картку Приватбанку 5168 7551 0752 0088 (Висилишин Аліна Іванівна).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ігор

    Скільки ще залишилося зібрати?

    Роман reply Ігор

    Скільки б не залишилось зібрати, а зайвими гроші цій дитині точно не будуть.
  • Олена Костюк

    Аліна все буде добре !!!!
  • Svetlana Daineko

    Все буде добре !!! )щитовидка добре лікується . Я вірю в одужання цієї дитини і Ви - вірте і помоліться )))і звичайно , допоможіть , хто скільки може .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up