Поліцейські впіймали серійного квартирного крадія

Поліцейські впіймали серійного квартирного крадія

42-річний житель Буковини викрадав комп’ютерну техніку, дороговартісне хутро та інші цінні речі.

 

Викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення або що завдала значної шкоди потерпілому інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції жителю сусідньої області.

За словами т.в.о. заступника начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Мирона Шемерети, поліцейські довели причетність підозрюваного до п’яти злочинів, які він вчинив в обласному центрі та Тернопільському районі наприкінці 2017 року. 

 

Відео дня

Зловмисник 1976 року народження вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, але на шлях виправлення так і не став. Криміналити приїхав на Тернопільщину.

 

Об’єктом злочинів крадій обирав квартири, які розташовані на першому поверсі багатоповерхівок. До середини потрапляв через балкони та віджимаючи металопластикові вікна. 

 

42-річний житель Буковини викрадав комп’ютерну техніку, дороговартісне хутро та інші цінні речі. 

 

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в СІЗО.

За фактом крадіжки відкрито провадження відповідно до частини 3 статті 185 ККУ, повідомляє, Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Поліцейські перевіряють чернівчанина на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів на території краю.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up