Руслана Степулу на Бучаччині ховали з оркестром і військовим салютом

Руслана Степулу на Бучаччині ховали з оркестром і військовим салютом
Загиблого в АТО Руслана Степулу в останню путь проводжали всім селом Костільники і сусідніми селами. Дорогу Похоронну процесію супроводжував духовий оркестр, а дорогу їм встелили квітами.

Руслан Степула загинув 5 вересня у зоні проведення Антитерористичної операції під час виконання бойового завдання. Жахлива звістка про смерть Руслана, який служив в аеромобільній роті аеромобільно-десантного батальйону військової частини А0284, прилетіла у рідну домівку ще 8 вересня. Однак рідні не вірили, адже він постійно говорив, що перебуває у Львові на службі. У серці кожного з них жевріла надія, що Руслан - живий, що це помилка... Однак доля розпорядилася інакше. Інформація підтвердилася.

31-річний чоловік забезпечував відвід наших колон у Слов`яносебірському районі, що на Луганщині. 5 вересня військові отримали наказ про відхід. Група, де був наш земляк, двічі потрапляла у ворожу засідку з однієї вдалось вирватись, а в другій граната влучила у БТР, де перебував Руслан.

Previous Next

Без батька залишилась 6-річна донечка Даринка, яка цього року пішла у перший клас... Також у Костільниках живе брат Руслана, батьки, бабця з дідом, повідомляють в Тернопільській ОДА.

Відео дня

Руслан Степула був доброю і чуйною людиною, справжнім патріотом, який довів це своїми справами - говорять односельчани.

В останню путь  Героя провели не тільки всі мешканці села Костільники, а й жителі сусідніх сіл, представники влади району та області.

- Руслан Степула  віддав за незалежну Україну найцінніше, що у нього було – власне життя, - зазначив один із священнослужителів під час поминальної промови. - Руслан пішов до армії добровольцем і став справжнім героєм. А герої не вмирають. Вони живуть вічно у наших серцях та на сторінках нашої історії.

Труну несли військовослужбовці під звуки духового оркестру, а дорога до місця останнього спочинку військовика була встелена квітами. В останню путь Героя України провели урочистим військовим салютом.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up