Партнер рубрики Події

Гороскоп на 2024 рік для усіх знаків зодіаку від тернопільського астролога Івана Круп’яка

Гороскоп на 2024 рік для усіх знаків зодіаку від тернопільського астролога Івана Круп’яка
  • Новий рік пройде під опікою Юпітера, а це планета щастя, добробуту і взаєморозуміння. А ще 2024-й – рік Сонця, тож поєднаються синій і жовтий кольори. Оскільки українці мають такий державний символ, вже з початком весни сподіваємось на великі та приємні зміни.
  • Яким буде 2024 рік та що віщують зорі? Передбачення й ексклюзивні Європейський і Східний гороскопи для читачів «20 хвилин» підготував відомий астролог з Тернополя Іван Круп’як. 

Новий 2024 рік є роком вісімки – числа творення й перетворення. Багато подій відбудуться у світі і в Україні також, говорить зорезнавець Іван Круп’як. Впродовж року на нас чекають величезні зміни, доленосні вибори у багатьох провідних країнах та в Євросоюзі, до яких готуються дуже серйозно. «В московії так звані вибори теж відбудуться під п’ятьма вісімками» – додає астролог. В історію 2023 рік відійде у 19 місячну добу, а 2024 рік прийде у понеділок, коли триватиме 20 місячна доба.

– Нічне світило перебуватиме у знаку Діви, а під таким знаком 33 роки тому, 24 серпня, Україна відновила свою державність. Дев’ятнадцята місячна доба в астрології вважається дуже складною та неприємною. Було б добре, щоб вищі сили допомогли нам позбутись чужої навали. Ретроградний Меркурій в перші два дні нового року пересуватиметься знаком Стрільця. У 2024-му пройдуть чотири місячні затемнення – 25 березня, 8 квітня, 17 вересня і 2 жовтня. Рік мине під опікою Сонця і Юпітера, а головними стануть синьо-жовті кольори. У нас є такий державний символ. Тому маємо сподіватися на краще у новому році. В цих кольорах закладено те, що має бути щось по-іншому, якісь приємні зміни. А вагомі історичні події відбуватимуться вже на початку весни та влітку, – розповідає астролог.

Відео дня

Іван Круп’як склав для читачів Європейський гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку.

Європейський гороскоп на 2024 рік

Овен

Для більшості рік передбачається рівномірний. Сподівайтеся на підтримку друзів у становищі, в якому можете опинитися. У березні та листопаді не створюйте конфліктних ситуацій, особливо з керівництвом. В інші місяці все залежатиме від Вашої волі і обставин. У багатьох ризикованих справах розраховуйте на успіх, але наперед ніколи не озвучуйте планів. В особистому житті й коханні переміни очікуйте в травні, червні, серпні і грудні.

Телець

Якщо у Вас великі забаганки та амбіції на цей рік, то зумійте стриматись у квітні та серпні. Тоді вже у листопаді підіб’єте позитивні підсумки і зумієте відпочити в грудні. Рік передбачається динамічним та успішним у багатьох задумах. Плануючи щось глобальне, підготовку розпочинайте вже на початку року, аби легко долались деякі перешкоди. Розраховуйте на розумну допомогу і підтримку колег. Панівний зелений колір року спонукатиме Вас до романтики та піднесення.

Близнюки

З початку нового року Вам належить розбиратися з багатьма причинами і наслідками, які могли гальмувати Ваші починання в другій половині минулого року. Стартувати з чимось новим зможете в лютому, квітні, липні, серпні і жовтні. Не ризикуйте у січні, травні і вересні. На миттєвості вершин задоволення очікуйте у квітні, липні, наприкінці літа, в середині осені. Позбутися негативу зможете у грудні.

Рак

З початку року доведеться відстоювати свої інтереси, розраховуючи тільки на себе. Переміни року можуть докорінно вплинути на Ваше життя у найближчому майбутньому. Якщо виявлятимете наполегливість та цілеспрямованість – зможете досягнути втішних результатів в усіх сферах життя. Пильнуйте себе і здоров’я у лютому, в кінці травня та в червні. Березень буде сприятливий для добрих починань і поїздок, а серпень і листопад для удосконалення та розширення задумів і планів.

Лев

Вищі сили будуть підтримувати Вас та сприятимуть Вам – пам’ятайте про це і довіряйте своїй інтуїції. Впродовж усього року бажано говорити про те, про що думаєте і діяти так, як вважаєте за потрібне. Потрібно переглянути свою систему цінностей. Можливо надто відверте бажання кар’єрного росту принесе деяку шкоду в стосунках з близькими. Багато Левів зможуть збагатитись, відчути себе щасливцями. Утримайтесь від поквапних рішень у березні та липні.

Діва

Це Ваш рік. Діва – шостий знак. 2024 рік – це рік шістки, адже 2+4 у сумі дає шість. А тому почувайтеся, як удома. Насолоджуйтесь, пливіть за течією, пізнавайте, відпочивайте, фантазуйте. Не бажано прислуховуватись до чужої думки, опирайтесь на своє бачення та відчуття. Базу для міцного фундаменту майбутнього краще закладати самостійно, ні на кого не розраховуючи. Чим благополучнішим буде Ваш тил, тим ефективніше здійсняться Ваші плани. Це ймовірно буде у травні, жовтні, листопаді. Не допускайте помилок у квітні.

Терези

Впродовж року важливою буде об’єктивність в оцінках власних можливостей. Плануйте тільки те, з чим на даний момент можете впоратись. На роботі, в місцях перебування та у стосунках з діловими партнерами поводьте себе стримано, прислухайтесь до оточуючих, не пропускайте цікавих висловлювань. Сподівайтесь на спокій і взаєморозуміння в сім’ї й серед друзів. Утримайтесь від зривів у травні та вересні. А у червні і листопаді дозвольте собі трішки більше, ніж у інший час.

Скорпіон

Наближається період напруженої праці. Маєте мобілізувати всі сили і можливості для рішучого старту. Не звертайте уваги на дрібні перешкоди, сторонні розмови, саме тому вони і не зможуть вплинути на Ваш успіх. Січень, березень, липень та вересень зможуть окрилити Ваші плани. А у червні і жовтні трохи пригальмуйте.

Стрілець

Рік загалом передбачається сприятливим. Якщо повернути шістку, то отримаємо дев’ятку. Стрілець – це дев’ятий знак і започатковує Діву. Зможете докорінно змінити щось так, що дехто буде дивуватись. Не нехтуйте порадами, вони будуть здебільшого розумними і корисними. Повернення до колись втрачених або опущених ідей можуть навернути Вас на досить правильний шлях у майбутньому. Не витрачайте даремно час у березні, липні, листопаді. Беріть все від життя у січні, лютому, квітні, серпні.

Козеріг

Багатьом вдасться переосмислити діяльність за останній час. Дехто захоче завершити довготермінові справи, або цілковито переінакшити їх, відокремитись від спільників. Постарайтесь вирішувати різні розбіжності тихо, мирним шляхом. Уникайте серйозних конфліктів, аби не нажити собі потаємних ворогів, які здатні підірвати Ваш авторитет. Особливо обережні будьте у серпні і грудні. Більше уваги приділяйте собі та своїм близьким, а також фінансовим питанням у лютому, травні і вересні.

Водолій

Цілеспрямованість успішно допоможе практично вирішувати Ваші проблеми упродовж року. Тому сміливо впроваджуйте свої ідеї та задуми у життя. Об’єктивно сприймайте конструктивну критику на роботі і зумійте виправити допущені помилки. Це піде Вам тільки на користь. Утверджуйте себе у березні, квітні, червні. В жовтні вирішуйте доленосні питання. Від азарту утримайтесь в травні і вересні.

Риби

Більшість відчуватимуть приплив сил та енергії вже від початку року. Дещо може змінитись у лютому, а вже у березні, квітні й травні, а також у липні та листопаді – Ваш час. Саме у ці місяці відійдуть в минуле неприємності і втрати, а також легко долатимете перешкоди. На Вас чекає фізичне і духовне оновлення, що вплине на успіхи у справах та на стосунки з оточенням. Не допускайте сварок, прорахунків, пильнуйте здоров’я у лютому і в жовтні.

Про символи нового 2024 року

За юпітеріанським місячно-сонячним календарем рік Дракона настане 10 лютого 2024 року. Він є п’ятим за послідовністю. За словами Івана Круп’яка, стихія року – це дерево, планета – Юпітер, сторона горизонту – схід, пора року – весна, а це означає, що важливі події відбуватимуться саме на Сході і здебільшого навесні. Кольором 2024-го є зелений, рослиною – пшениця, смаком – кислий, а декого можуть турбувати захворювання селезінки.

– Супроводжуватиме новий рік цифра 8 (якщо додати всі цифри у «2024», отримаємо 8 у сумі), яку вважають найщасливішою на Сході. Хочеться, аби це щастя прийшло і до нас. Я гадаю, що рік буде добрий, з приємними змінами. Ми будемо по-іншому думати про своє майбутнє! – додає астролог.

Подібним до 2024-го був 1964 рік, а останнім роком Дракона є 2012, зауважує тернополянин. Дракон – це міфічна істота, яка володіє великою силою та втілює чоловічу енергію Ян. Це наймогутніший знак, що символізує владу, силу і енергію. Крім того, Дракон – учитель, володар землі, охоронець скарбів. А скарби, які він оберігає, – це золото мудрості, сили та пізнання, втілення древніх природних сил.

– За східною мудрістю, Дракон відповідає нашому кишківнику, в якому таїться наш імунітет, від якого залежить здоров’я і життя. Також дракони згадані в Біблії: «Жінка, одягнена в Сонце, під ногами Місяць, голова якої у вінку з 12 зірок, народжує дитину, а навпроти червоношкірий Дракон чекає на її дитя». Це означає те, що програму космосу життя та відходу не змінити, – продовжує Іван Круп’як.

За Старослов’янським календарем кола Сварожого 20 березня настане рік Лося, а за зороастрійською традицією – рік Лебедя. Характеристики цих символів збігаються. За календарем погоди 2024-й є роком Сонця, зауважує зорезнавець.

Східний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона

Щур, Миша

Дракон є продовжувачем дій та ідей Щура. Якщо Ви у свій рік розпочали якусь справу чи запланували грандіозні переміни, то зараз Ваші мрії здійсняться. Рік підходить для будь-яких справ. Якщо займетесь чимось добрим, будете щасливі й на висоті.

Віл, Бик

Прийдешній рік трохи заспокоїть Вас пишністю і шиком. Тривоги назад, романтика вперед. Дехто вважатиме, що повернулися старі часи. Це ілюзія! Та деколи і вона допомагатиме долати перешкоди.

Тигр

Цей рік буде Вам на руку. Інколи події будуть спрямовані ніби за Вашим планом. Ви можете чимось відзначитись, а таке Ви любите. Не чіпайте колишніх справ, вони будуть для Вас зайвими.

Кіт, Заєць, Кріль

Зійшовши з трону, буде спокійно споглядати на всі хвилювання. Він залишається в собі і займається своїми справами. Труднощі долатимете з легкістю. Очікуйте підтримки і допомоги рідних та друзів.

Дракон

Може розраховувати на досить вдалий рік. Дерев’яний, зелений, міфічний, загадковий персонаж року буде допомагати своїм покровителям, хіба що стихія вогню може спіткнутися з якимись випробуваннями навесні. Перехід на іншу роботу або зміна її характеру буде позитивною.

Змія

Очікуйте вдалого моменту, не кваптеся зробити те, що не на часі. Навіть надмірні зусилля не приведуть Вас до омріяної мети. Дракон веде Вас до престолу, але це відчуєте вже наприкінці року. Виявляйте мудрість, це застерігатиме від хвилювань та напруги.

Кінь

Рік можна віднести до середніх. Тільки наполеглива праця приведе до успіху. Маєте позбутися боргів. Перш ніж вкладати кудись гроші, добре подумайте, чи Вам це вигідно. На Вас чекає кохання, робота і можливо трішечки політики.

Коза, Вівця

Звідусіль і потроху скористається можливостями і буде почуватися дуже добре. Більше бувайте серед людей, там Ви зможете проявити себе і взяти для себе щось дуже цінне. Чекайте на відкриття зовсім нових можливостей, початок чогось нового. Особисте життя в багатьох докорінно зміниться.

Мавпа

Ваша роль у цьому році буде головною тому, що Дракон потребує Вашої грайливості. Відчиняйте двері і будете бажаними там, де намірились. Вам вдасться з висоти спостерігати за подіями. А якщо буде щось не так, сховаєтесь на кроні дерева.

Півень

Як добре, що кіт, який лякав півня, нарешті відійшов. Вже від лютого відчуєте полегшення, зможете займатись тим, що Вам миле і цікаве. Можете змінювати все докорінно і «кукурікати» на увесь голос. Вас почують та вшанують.

Собака

Не впадайте у відчай, якщо відчуєте якісь наміри нашкодити або завадити Вам. Зумійте втриматись на такому рівні, де вигідно і комфортно. Дружіть з тими, хто Вас розуміє і чекає. Обережно зав’язуйте нові стосунки. У другій половині року пильнуйте здоров’я. Особисте життя може підкидати сюрпризи.

Вепр, Свиня

Ваша привабливість може зіграти важливу роль, якщо будете дотримуватись стабільних планів, без змін і доповнень. Це додасть Вам впевненості в тому, що можна жити простіше і скромніше. Знайдете сховище і підтримку у своїх друзів, це додасть впевненості та оптимізму.

Чого астролог бажає тернополянам?

Іван Круп’як зичить усім українцям, аби міфічні символи року принесли нам і Україні довгоочікувану перемогу, а 2024 рік – позитив та здійснення найпотаємніших мрій. Зорезнавець щиро вітає читачів «20 хвилин» з різдвяно-новорічними святами.

– Найсолодша у світі наша українська земля дала всьому світу хліб, пісню та крила. Тож хочеться, аби українці в наступному році були у достатку і з хлібом. Щоб українська пісня, наші колядки і щедрівки перемогли сигнали повітряних тривог… А Збройні Сили України отримали такі види зброї, щоб захистили нашу Батьківщину і не тільки. Всім миру і спокою. Шануймося! – бажає Іван Круп’як.

 

Читайте також:

«Перемога над ворогом буде у цьому році!» Прогнози на 2023 рік від відомого астролога з Тернополя

Тернопіль різдвяно-новорічний – як прикрасили місто до зимових свят (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Італійці аплодували стоячи: тернопільська «Зоринка» долучилася до масштабного проєкту

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Зеник Сотка

    А автор як і джерело піде в бан, йоьана помийка!
  • Петро Черкас

    Він такий астролог,як я космонавт!
  • Ruslan Melenchuk

    Костя Матвіїшин а ви думаєте ті що лайкають, можуть відрізнити астрономію від астрології, науку від псевдонауки побудованої на людській боязні перед майбутнім і бажанням знати свою долю....🤣
  • Костя М.

    Яким чином небесне тіло впливає на емоції живих істот?

    Ruslan Melenchuk reply Костя М.

    Костя Матвіїшин  а ви думаєте ті що лайкають, можуть відрізнити астрономію від астрології, науку від псевдонауки побудованої на людській боязні перед майбутнім і бажанням знати свою долю....🤣

keyboard_arrow_up