Хтось – на роботі, а хтось – у подорожах: як тернополяни провели літо 2023? (ОПИТУВАННЯ)

Хтось – на роботі, а хтось – у подорожах: як тернополяни провели літо 2023? (ОПИТУВАННЯ)
  • Вже друге літо, яке провели українці – воєннє. У нових реаліях бракує часу на відпочинок. Однак, дехто таки встигає подорожувати, відвідувати цікаві місця й підтримувати воїнів.
  • Журналісти «20 хвилин» поцікавились у пересічних тернополян, чим їм запам’яталось літо 2023 року та які пам’ятні моменти пригадають.
  • Більше – читайте і дивіться у нашому матеріалі.

На календарі – 31 серпня, а це означає, що літо добігло кінця. Хтось із жителів Тернополя провів найтеплішу пору року за роботою, хтось – за зустрічами із друзями, а комусь вдалось відвідати нові для себе локації й отримати яскраві емоції. Продовжувати жити й дозволяти радості проникати у твоє серце треба навіть під час повномасштабної війни – запевняють вони.

Що найбільше запам’яталось людям за останні три спекотні місяці? Ми запитали в тернополян, як вони провели літо 2023 року.

Втілила мрію дочки

Оксана, 53 роки, приватний підприємець

Відео дня

 – Літо провела на роботі. Зараз, напевно, усі слідкують за новинами. Наші ЗСУ йдуть вперед і почався контрнаступ. Тож я все літо жила з вірою у те, що Україна переможе. А відпочивати будемо тоді, коли житимемо на вільній землі. А з особистого – цього року їздила лише по Україні. Дочка була в Італії і відвідала концерт улюбленого гурту Maneskin. А ми, як батьки, все зробили, аби вона туди поїхала.

 

 

Бракує часу на відпочинок

Едуард, 54 роки, підприємець

 – Літо провів, працюючи. Зі спогадів – їздив на триденний сплав по Дністру. Взагалі, люблю подорожувати, але зараз, на жаль, немає такої можливості. По Україні мандрую лише по роботі. На інше не вистачає вільного часу.

 

 

 

Була у Карпатах

Олена, 17 років, студентка коледжу

  – Доволі нудно провела літо. Половину часу я сиділа вдома. А потім з батьками їздили у Карпати. Відпочивали там, збирали гриби, ходили у красивий ліс. У горах дуже гарно було.

 

 

 

 

Гуляв з друзями

Артур, 20 років, продавець

 – Складно сказати. Я напевно провів літо, як і будь-хто на моєму місці і у моєму віці, за прогулянками з друзями. Але ніколи не забував про те, що зараз відбувається, і про людей, які кладуть своє життя за Вітчизну. Дай Бог, щоб все це швидко закінчилось нашою Перемогою!

 

 

 

Поїздки будуть після перемоги

Ольга, 58 років, працює у магазині

 – Провела літо нормально. Ходила на роботу. А запам’яталось воно тим, що наші люди згуртувалися і чим можуть допомагають армії. Нікуди не їздила і не хочу поки. Зараз таке становище в Україні, що немає бажання до поїздок. Скажу чесно, що дуже хвилююсь і молюся за наших хлопців. У мене багато знайомих воюють, і вже є поранені. Тому я бажаю усім, щоб повернулись додому живими.

 

 

Готувався до іспитів

Денис, 23 роки, студент

 – Останні дні запам’ятались спекою. А літо провів, готуючись до вступних екзаменів, і більше нічого цікавого. Ще не вступив у вуз, але можливо подаватиму документи у ТНТУ імені Івана Пулюя. В Тернополі відвідував різні пам’ятки культури. А ще їздив у Зарваницю і на лавандове поле.

 

 

 

Мала насичене літо

Анастасія, 20 років, адміністратор ТРЦ

 – В мене було насичене літо. Я гуляла, займалася фігурним катанням, читала, коли було натхнення, вчилася, бо шукала нову роботу. Одним словом, продуктивно проводила будні. Мені дуже запам’яталось літо 2023. Але головне, щоб війна якнайшвидше закінчилась. Це найважливіше зараз!

 

 

 

Літо було звичайним

Назар, 20 років, студент

 – Навіть не знаю, що запам’яталось. Ходив на роботу. Нікуди не їздив. Просто мав звичайне літо!

 

 

 

 

А як минуло Ваше літо? Що запам’яталось за цих три місяці? Пишіть у коментарях!

 

Читайте також:

Україні бракує хорошої та чесної влади: яких змін хочуть тернополяни у місті та в державі?

День без поліетилену. Чи відмовляються тернополяни від пакетів? (ОПИТУВАННЯ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up