На волосся Анжеліки оглядаються

На волосся Анжеліки оглядаються

У 19-річної тернопільської студентки волосся довжиною майже півтора метра і вже сягає нижче колін

Її називають Рапунцель, як принцесу з мультфільму, у якої надзвичайно довгі коси. За нею оглядаються перехожі, дехто просить разом сфотографуватися. Тернопільська студентка Анжеліка Заянчуковська – особлива. Вона не стриже волосся, а воно ще й росте з фантастичною швидкістю. Нині його довжина – 1, 40 см.

Дівчина каже, що востаннє її стригли ще у півторарічному віці. Відтоді вона ніколи не обрізала волосся. Лише підрізає кінці один раз в декілька місяців.

Анжеліка родом з міста Дунаївці Хмельницької області. Навчається на другому курсі факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету. Нещодавно дівчина взяла участь у конкурсі краси «Студміс ТНЕУ». Відтоді стала зіркою. Корони у конкурсі Анжеліка не здобула, проте перемогла у двох номінаціях - «СтудМіс Фото» та «СтудМіс Пісня». До слова, красуня має багато талантів. Вона грає на фортепіано, співає, танцює, а ще любить малювати.

Відео дня

Анжеліка каже, що не робить нічого особливого, щоб волосся швидко росло.  Доглядає за волоссям стандартно, - миє шампунем, користується кондиціонером.

- Воно так виросло саме по собі, - каже дівчина.

В шкільні роки  мити та розчісували волосся Анжеліці допомагала мама. Тепер дівчина справляється з цим сама. Каже, що вже звикла і їй не здається, що в цьому є щось складне. На миття волосся йде близько години. Ще дві три години коси сохнуть, - феном дівчина не користується, адже він пересушує волосся.

Довге волосся не так швидко забруднюється та масніє, тому мити його потрібно раз на тиждень.

- На одне миття в три заходи використовую шість жменьок шампуню і стільки ж кондиціонеру, - каже Анжеліка. - Маленької баночки шампуню на 200 мл мені вистачає на 5 разів. Тому я стараюся купувати шампуні у великих банках по 400 мл. Думаю, що загалом я витрачаю стільки шампуню, як кожна дівчина, яка миє волосся через день.

Зі своїм довжелезним волоссям Анжеліка робить такі ж зачіски, як і всі. У будні вона заплітає косу чи колосок або скручує волосся в пучок – так найзручніше.

- Буває і розпускаю коси – але головне, щоб не було вітру, - каже студентка.

Коло потрібна святкова зачіска, дівчина накручує локони. Це може зробити сама, іноді допомагають мама чи подруги.

Буває й таке, що волосся випадає, ділиться Анжеліка. Тоді вона просто купує шампунь від випадіння волосся.

-  Дехто каже: «Я  теж хочу таке довге волосся, але щоби я не робила, воно не росте». Я думаю, що таке довге волосся передалося мені генетично. Адже довгі гарні коси були у жінок і по татовій, і по маминій лініях. У моєї бабусі, приміром, була коса – десь нижче стегон.

Анжеліка каже, що на її волосся завжди всі реагують, дивуються, роблять компліменти.

- Знайомі вже звикли, - каже вона. - А ті, хто вперше бачать, оглядаються, можуть підійти і сказати: «Ой молодець, що не обрізаєш коси, – це дівоча краса!». Дехто хоче зі мною сфотографуватися.

Читайте також: Хочете довгі коси. Що робити?

Для росту волосся їжте м'ясо, рибу, каші, овочі, фрукти, горіхи

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • David Starr

    Гарна дівчина.
  • Nika Kotynska

    Дуже гарне волосся, молодець!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up