Олег Бачинський втратив ногу під час жнив на полі, але не здався

Олег Бачинський втратив ногу під час жнив на полі, але не здався
  • Сайт "20 хвилин" продовжує серію публікацій про сильних духом людей, які отримали виробничі травми і повернулися до активного життя.
  • Цього разу ми розкажемо про Олега Бачинського. На змаганнях з гирьового спорту на іграх «Сила духу» чоловік виступив на протезі.  У залі за нього вболівали дружина та двоє синів

На змаганнях людей, що отримали  виробничі травми «Сильні духом» Олег Бачинський  із с. Мухавка Чортківського району приїхав із дружиною Єлизаветою та двома синами.

- Вони моя найбільша опора, надійний тил, - розповів пан Олег. – Сини і дружина дуже мене підтримали, коли я отримав травму і зараз роблять це щодня.

Нещасний випадок з чоловіком  трапився чотири роки тому на полі  під час жнив. Ланцюговий механізм жатки захопив чоловіка за штанину і почав затягувати в механізм комбайна. Внаслідок травмування частину ноги чоловіка ампутували.

Відео дня

У категорії «гирьовий спорт до 85 кг» на змаганнях «Сила духу» Олег Бачинський змагався на протезі. Чоловік вперше приїхав на змагання, але розповів, що таких сильних духом людей не зустрічав ще ніколи.

Читайте також: Силу духу зібрала в кулак та стала опорою для доньки і п’яти онуків
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up