Партнер рубрики Події

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин готується стати татом. Де і як живе тепер, розповів "20 хвилин"

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин готується стати татом. Де і як живе тепер, розповів "20 хвилин"
  • Радісною звісткою про очікування малюка співак Роман Сасанчин, родом з Тернопільщини, поділився в соцмережах.
  • Для читачів "20 хвилин" він розповів про приємне очікування та про те, як і де живе зараз. Говорили також і про творчість. Чи не примусили сімейні будні покинути музику?

За життям 19-річного співака Романа Сасанчина стежить вся Україна. Після перемоги в конкурсі «Голос країни» він здобув тисячі прихильників.

Про особисте життя Романа Сасанчина читайте у матеріалі "Переїхав у Київ разом з коханою": як змінилось життя переможця "Голосу Країни" Романа Сасанчина" Наприкінці літа ми розповідали, що хлопець освідчився коханій. Дівчину звуть Іванна і вона родом з Чорткова. 

А вже 27 серпня хлопець приголомшив своїх підписників у Instagram: «Скоро появиться на світ наше маленьке чудо».

Відео дня

—  Досі не можу повірити, що скоро нас буде троє. Бажаю кожній дівчині відчути ці емоції, —  написала і його дівчина на своїй сторінці в соцмережах.

Роман Сасанчин з дівчиною

Зараз сім`я живе у Чорткові

Сам Роман каже, що нова роль майбутнього тата йому до вподоби, і він вже з нетерпінням чекає на народження малюка. Наразі з майбутньою дружиною тимчасово живе у Чорткові.

Нагадаємо, за перемогу в телешоу «Голос країни» хлопцеві подарували квартиру у Києві, але наразі вона у стані ремонту.

— Зараз там ще дуже багато роботи, тому ми вирішили на час, поки Іванна вагітна, переїхати в Чортків. Тут поряд наші рідні і так набагато легше. У Києві потрохи робимо ремонт, але ще багато попереду, — каже майбутній тато. — А ще Іванна тут стоїть на обліку, часто потрібно ходити до лікаря, тож із Києва було б незручно весь час їздити.

Готує новий альбом

Також Роман розповів, що наразі пишного весілля вони не планують, а от вінчання вже незабаром відбудеться. Хоча точної дати хлопець не каже.

— Зараз у нас дещо інші проблеми. Є деякі проблеми зі здоров`ям, і на першому місці у нас очікування малюка, — каже Роман.

Хлопець і далі продовжує займатись музикою. Каже, що багато часу приділяє створенню власних пісень. Є вже напрацювання для нового альбому.

 

— Декілька демо-версій пісень вже є, і як тільки мені вдасться, альбом побачить світ. Про нього можу сказати лише те, що це дещо зовсім інше, ніж було до того. А ще він буде присвячений моїй сім`ї та малюку, якого ми так чекаємо, — говорить Роман Сасанчин.

Це буде перший альбом співака. Раніше ми розповідали, що хлопець свій перший хіт під назвою "Очі" присвятив коханій. Деталі у матеріалі: " Переможець "Голосу Країни" Роман Сасанчин розповів "20 хвилин", кому присвятив перший хіт

Переможець "Голосу Країни" Роман Сасанчин розповів "20 хвилин", кому присвятив перший хіт

Як почувається мама Романа

2021 рік став непростим для сім`ї Сасанчина. Спочатку на коронавірус захворіла його мама, потім він сам. Але якщо хлопець швидко оговтався від недуги, то мама, пані Євдокія дуже важко переносила ковід.

Допомагали родині хлопця і рідні, і чужі люди. Підтримували і читачі «20 хвилин». І, на щастя, майже за півтора місяці, жінці стало краще. Проте, рідні кажуть: ту підтримку, яку отримали у складний період, не забули. І звернулись до редакції з проханням подякувати усім за допомогу.

Про дивовижне одужання жінки ми розповідали в матеріалі: Я поїхала у Зарваницю — і сталось диво. Сестра Романа Сасанчина розповіла, як врятували маму від ковіду

—  Мамі вже значно краще. Я не втомлююсь і далі дякувати всім, хто нас підтримав у той складний період. Досі мама приймає лікування, адже коронавірус дав багато ускладнень, але зараз все, Слава Богу, набагато краще, —  каже Роман.

Я поїхала у Зарваницю — і сталось диво. Сестра Романа Сасанчина розповіла, як врятували маму від ковіду
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/lyudi/ya-poyihala-u-zarvanitsyu-prosila-vryatuvati-mamu-i-stalos-divo-sestra-11297880.html
Я поїхала у Зарваницю — і сталось диво. Сестра Романа Сасанчина розповіла, як врятували маму від ковіду
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/lyudi/ya-poyihala-u-zarvanitsyu-prosila-vryatuvati-mamu-i-stalos-divo-sestra-11297880.html

Улюбленець мешканців Тернопільщини

Роман Сасанчин – переможець шоу "Голос країни-10": чи погоджуєтесь ви з  результатами фіналу - Новини шоу-бізнесу - Lifestyle 24

Нагадаємо, за участю Романа Сасанчина у шоу, затамувавши подих, стежила вся Тернопільщина. На ранок наступного дня новини про цю перемогу зібрали мільйони коментарів із вітаннями для переможця, тоді ще 17-річного студента Теребовлянського коледжу культури та мистецтв. 

Що про переможця розповідали його рідні люди, читайте у матеріалі за посиланням тут. 

Одразу після перемоги на шоу Роман розповідав нашим журналістам, що для нього все сталось, наче уві сні.  Тоді був початок травня, і хлопець говорив, що змоги переїхати у нову квартиру ще не було. Але вже за кілька місяців у соцмережах Ромчик ділився фото з нової квартири, а згодом у інтерв'ю на "1+1" розповів, що у новому помешканні він живе не сам. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Баган

    Як я до тепер жив,не знаючи цієї новини?

keyboard_arrow_up