Що подарувати рідним, якщо грошей обмаль

Що подарувати рідним, якщо грошей обмаль

Подарунки завжди приємно не тільки отримувати, а й дарувати. Тим паче в період новорічних свят коли все довкола сповнене неймовірною атмосферою.

Подарунок, зроблений своїми руками, завжди дарувати вдвічі приємніше. Є велика варіація сувенірів і різноманітних дрібничок, які можна легко підготувати, витративши небагато грошей і часу. Більшість із них не такі вже складні, як виглядають. А навіть якщо і доведеться повозитись, то заради близьких і коханих людей уже можна постаратись.

На різноманітних сайтах можна віднайти масу ідей, що подарувати рідним на новорічні свята. Крім того, там представлені покрокові фото- і відеоілюстрації, якими легко можна скористатись, наче підказками.

Ялинка із шампанського за 30 хв.

Відео дня

У цьому матеріалі тернополянка Оксана Ірха, яка обожнює робити щось своїми руками розповість про найпростіші варіанти того, як потішити рідних ще на свята. Адже попереду ще – Старий Новий рік і Водохреще, новорічний настрій не згасає. Тим паче, витративши на зустріч Нового року і Різдво всі свої заощадження, ви легко зможете підготувати приємний сюрприз за невелику суму.
Що може бути більш підходящим подарунком-сувеніром до Нового року, що один з його символів, наприклад, ялинка?

- Звичайно, йти в гості з натуральною ялиною нерозумно, оскільки швидше за все до 31 грудня її вже нарядили господарі, а от виготовити і подарувати друзям, колегам або родичам декоративну інтер'єрну ялинку - відмінне рішення, - розповідає Оксана. – Є різноманітні майстер-класи  з виготовлення ялинки своїми руками. Напевно ви знайдете ту, яка до душі саме вам або надихнути ідеями і придумаєте свою єдину і неповторну. 

До Старого Нового року тернополянка вирішила зробити зелену красуню, основою якої став усіма улюблений новорічний напій – Шампанське. Окрім пляшки спиртного, їй ще знадобився дощик зеленого кольору, двосторонній скотч і цукерки – 400 грамів.

- Усе, що потрібно в процесі роботи, це зробити кругові рухи довкола пляшки за допомогою дощика, наступний ряд – приклеювати цукерки і так – до кінця. От і ялинка готова. На все про все, навіть при повільних темпах роботи, максимум півгодини. Зате, прийшовши в гості, з таким дарунком, ви не почуватиметесь ніяково. Погодьтесь – чи просто пляшка шампанського в руках чи ялинка, усередині якої – ігристий напій?

Витрати на такий дарунок, якщо підрахувати, не дуже вдарять по гаманцю. Варто купити шампанське (80 грн) плюс один дощик – ще кілька гривень і цукерки-льодяники – 400 грамів, це орієнтовно гривень 25. От і все.

Мандариновий бублик потішить рідних

Ще одна цікавинка, яка до речі, стане не тільки приємним, а й корисним подарунком – мандариновий бублик. Він може бути чудовим додатком до основного подарунка і свідчитиме про те, як сильно ви дбаєте про ваших близьких.

- Таке помаранчеве диво точно прийдеться до душі, - наголошує майстриня. – Воно лише засвідчить прояв поваги і турботи. Ароматний запах мандаринів, які в нас уже протягом багато років стали символом Нового року, додасть гарного настрою та відчуття свята тому для кого ви заготуєте цей невеличкий презент.

Що ж потрібно для того, щоб зробити такий бублик? А – небагато: 10 мандаринів, приблизно одного розміру; подарунковий целофан, як для загортання квітів; скотч і ялинкові прикраси-сніжинки.

- Перший крок – потрібно викласти мандарини в один ряд на целофан, відстань між ними має бути однаковою – приблизно один-два сантиметри, - пояснює Оксана. – Потім краї целофану потрібно згорнути, аби вийшла трубочка, краї закріпити з допомогою скотчу. Після цього цю трубочку потрібно згорнути, наче бублик, у коло. Краї целофану акуратно перекрутити та закріпити скотчем. На кінчик можна зав’язати серпантин. Потім по колу вже можна прикріпити ялинкові прикраси. От і все.

Якщо порахувати, то цей презент потребує зовсім мало часу (хвилин 10), зусиль і витрат. Зате радості від нього буде не менше.

Віночок із дощика – на цілий рік

Ще один, доволі простий варіант новорічного подарунка, який можна легко зробити своїми руками, - це новорічний віночок на двері чи на віконце.  Якщо віночок з ялинки доведеться викинути вже через пару тижнів, коли голки почнуть облітати, то цей може бути гарною прикрасою в обійсті протягом року.

Що потрібно для того, аби зробити такий віночок? За словами жінки, витрати будуть мінімальними: два кольорові дощика довжиною по три метри кожен, картон, дві тарілки різного розміру, цукерки – грам 200, ялинкові прикраси – іграшки, дзвіночки, бантики – це вже ваша фантазія.

- Перше, що потрібно, це – обвести дві тарілки на картоні, потім вирізати коло, - розповідає Оксана Ірха. – Скотчем до вирізаного кругу прикріплюємо дощик і мотаємо ним по колу, кінці потрібно закріпити. На підготовлену основу вже можна чіпляти що завгодно – і дзвіночки, і іграшки, і цукерки. Тут фантазія може диктувати свої варіанти.

Це далеко не все те, що можна придумати і легко втілити в реальність. Ідей є купа. Новорічні санчата із льодяників для малят, сніговички із повітряних куль, декоративні новорічні ялинки з паперу, сніжинки із зубочисток, сніговики з лампочок, кавові горнятка і сердечка – і ще море різного прекрасного.

- Головне – аби робити подарунок з чистими помислами і відкритим серцем, з найщирішими думками про ту людину, якій цей сюрприз буде адресований, - говорить Оксана. – Нехай подарунок буде зовсім простим, але підготовлений з любов’ю, і тоді близька людина обов’язково цінуватиме його більше, ніж найкоштовніше каміння у світі.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • David Starr

    Доброзичливість.
  • Анонім

    Якщо грошей обмаль, даріть слова.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up