Чи готові роздягнутись заради перемоги? Тернопільські моделі відверто розповідають про свою професію

Чи готові роздягнутись заради перемоги? Тернопільські моделі відверто розповідають про свою професію
  • Уже в червні в Тернополі відбудеться фінал найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Тернопіль-2021". 
  • Організатори вже представили 18 кокурсанток, які будуть змагатись за корону. А ті вже розпочали підготовку. 
  • Ми зазирнули на бекстейдж однієї зі зйомок та поспілкувались із моделями про їх професію. З якими стереотипами доводиться їм боротись?
Із моделями спілкуємось у фотостудії під час зйомки для онлайн-голосування. До слова, вже незабаром читачі "20 хвилин" за фото із цієї зйомки зможуть обирати свою фаворитку під час онлайн-голосування. На нашому сайті буде розміщено фото кожної з конкурсанток. Ви маєте обрати найкрасивішу на вашу думку. 

Про конкурс ми розповідали раніше  матеріалі : "Міс Тернопіль-2021: хто з моделей пройшов кастинг найпрестижнішого конкурсу краси (ФОТО)"

Фінал конкурсу відбудеться вже 14 червня. А зараз у дівчат насичена програма підготовки: майстер-класи, репетиції, лекції: вони мають встигнути усе. Крім того у кожної з них навчання чи робота. Як вдається справлятись, чого чекають від фіналу і з якими стереотипами стикалися, ми у них запитали. 

Каріна Стадник, 22 роки

Про себе: Працює стиліст-візажистом. Займалась моделінгом понад 4 роки. Має закордонний досвід зйомок. Переконує, що конкурси краси та повсякденна робота моделі зовсім різні речі. 

Відео дня

Як потрапила на конкурс? На конкурсі "Міс Тернопіль" Каріна вже втретє. Коли подала заявку то не очікувала іншого варіанту, окрім фіналу (посміхається — прим. ред)

 — Із 14-ти років я навчалась у модельній школі. Після її закінчення мені запропонували контракт і я почала працювати. Через певний час я поїхала в Індію на три місяці. Насправді, це було дуже важко. Оскільки, у мене досить їхній типаж, для мене там було досить багато роботи. Зйомки у весільних сукнях, національних костюмах. Зйомки тривали від 8-ти годин до 18-ти. Потрібно відфоткати від 200 образів,  — пригадує дівчина. 

Чому ви маєте перемогти у конкурсі? Ну, по-перше, у мене є досвід. І ще я вірю, що я зможу гідно представити наш Тернопіль на конкурсі "Міс Україна". 

Про стереотипи: В загальному, у суспільстві, однозначно, ще зустрічаються стереотипи, щодо роботи моделей. Можливо, вони про це від когось чули. Можливо, вони не надто розбираються в суті роботи моделі. У моєму оточенні такого немає. 

Як вважаєте, чи можна "купити" корону на конкурсах краси? Я ніколи з таким не зіштовхувалась. Хтось говорить, що можна... Але, однозначно, не цього року на "Міс Тернопіль 2021".

Як вчините, якщо вам запропонують роздягнутись заради перемоги? Оскільки я маю досвід роботи у модельній сфері  — фото у білизні для мене не є проблемою. Голою бути? Насправді, це некоректно. Якби мені таке запропонували однозначно б не погодилась. Це виходить за рамки конкурсу. Потрібно розуміти, що ти тут робиш. І заради чого прийшла. 

Ірина Базюк, 19 років 

Про себе: Навчається у ЗНУ, майбутній бухгалтер. Працює у компанії, яка займається створенням "штучного інтелекту". Навчалась у модельній школі. Працює розвиватись у модельній сфері. Вважає, що кожна людина має робити те, що приносить їй задоволення. 

Як потрапили на конкурс: Я побачила в Instagram про те. що відбувається конкурс. Відправила заявку, і наче щось всередині підказало, що це мій шанс. Коли мені зателефонували та сказали, що я пройшла кастинг  — радості не було меж. Далі у нас почалась підготовка. І ця атмосфера неймовірно захоплює.  

Про конкуренцію на конкурсі: Усі дівчатка, які пройшли у фінал, надзвичайно красиві та привітні. Є такий стереотип, що дівчата на конкурсі краси дуже пафосні, але насправді, усе не так. Напевно, ця епоха вже минула. І зараз внутрішні якості для учасниць дуже важливі. Ми дуже здружились між собою. Звісно, здорова конкуренція між нами є, але ніхто нікому не намагається зробити щось погане. 

Про стереотипи: Я вважаю, що є невеличкий прошарок людей, які вважають, що корону можна отримати "через ліжко", або "за гроші". Все ж, у XXI столітті вже багато людей довело, що власними зусиллями можна досягти чимало вершин.

Чи готові ви роздягнутись заради перемоги у конкурсі? Ні, я не готова поступитись власними принципами заради корони. Тому, що перемога  — це не головне. Ти можеш розвиватись у цій сфері і без перемоги. Корона  — це наче приємний бонус. Але мої моральні принципи не дозволять так вчинити.

Анастасія Дідух, 21 рік

Про себе: У модельній сфері вже п'ять років. Навчалась у двох модельних школах. Після випускного зробила перерву на два роки. Під час навчання в університеті брала участь у конкурсі "СтудМіс Тернопіль". Працювала моделлю у Італії та Таїланді. Навчається у ЗНУ. 

Пр стереотипи: Люди, які задіяні у цій сфері, знають як насправді нелегко працювати моделям. У Тернополі я ніколи не звертаю увагу на стереотипну думку інших, але люди нашого менталітету мають деяку "недовіру". І з власного досвіду можу сказати, що коли я летіла у поїздки за кордон  — у мого оточення була певна недовіра. Мені здається, що особливо у старшого покоління це змотивовано тим, що немає достатньо інформації про нашу роботу і більшість людей про усе знають лише з чуток та переказів. Є перестороги щодо того, що це може бути щось непристойне, неетичне. Але після того, як я повернулась із поїздки та вони побачили, що це дало змогу мені побачити світ, що я змінилась у кращу сторону, вони просто заспокоїлись. 

Чи отримували непристойні пропозиції під час роботи моделлю? Ні ніколи такого не було. Звісно, підвищена увага чоловіків на вулиці була, бо ми українки, красиві. Особливо у Бангкоці, адже вони не звикли до нашої зовнішності. Під час роботи  — ні. У всіх лише робочі відносини. 

Чи погодились би на фотосесію "ню"? Коли ви підписуєте контракт із агентством  — там є пункт, де ви можете обрати певні роботи, в яких ви не хочете брати участь і, відповідно, кастинг-директори вас на них навіть не подають. В принципі, я не ставила цих позначок, але таких пропозицій не було. Щодо кастингів у білизні, я вважаю, що для моделі це прийнятно. 

 Олена Білик, 20 років 

Про себе: Студентка ІІІ-го курсу ТНПУ, спеціальність "перекладач". Починає працювати у сфері маркетингу. Закінчила модельну школу, але зараз планує реалізувати себе у сфері продажів. 

Як потрапила на конкурс? Про "Міс Тернопіль" я дізналась ще минулого року. Мені стало цікаво чи зможу я спробувати свої сили. Я вирішила, що це має бути особливий етап у моєму житті. Зараз я розумію, що це було правильне рішення, бо підготовка до конкурсу дуже захоплює. 

Про конкуренцію на конкурсі: Я не можу сказати, що тут є дух суперництва, оскільки під час підготовки, нам постійно розповідають, що потрібно зберігати спокій та просто рухатись до своєї мети. На сцені вже кожен буде сам за себе, але зараз у нас командна робота. Ми працюємо на власний результат. 

Про стереотипи: Професія моделі в наш час вже переоцінена. Я можу сказати, що працює чимало справді красивих дівчат, які знімаються на обкладинки модних журналів. Якщо ти берешся за цю роботу  — ти маєш знати якнайменше дві мови. Звісно, можливо раніше і вважали, що модель  — це просто красива обкладинка, але зараз "дівчину з вулиці", яка не розуміє що таке моделінг, для серйозної зйомки не візьмуть. Я вважаю, що усі стереотипи, щодо роботи моделей, беруть початок із заздрощів. Є чимало прикладів справді красивих дівчаток, які досягли висот, люблять свою роботу та доводять, що усі "легенди" про цю професію вже мають відійти в минуле. 

Чи готові роздягнутись заради перемоги у конкурсі? Однозначно ні. Коли я прийшла на кастинг я була налаштована лише на участь. Вже під час підготовки я зрозуміла, що перемогти було б дуже чудово. Я йшла на конкурс спробувати свої сили,і якщо ставити на терези свої духовні цінності або перемогу, однозначно, я оберу перше. В мірі адекватності, до прикладу, зйомки в білизні  — для мене це нормально. Але оголюватись  — ні. Я можу багато чим займатись у житті для мене перемога  — це не найголовніше.

Вже незабаром ви зможете обрати свою фаворитку серед учасниць в онлайн-голосуванні на нашому сайті. Напишіть у коментарях свої питання до учасниць і ми зможемо їх передати моделям.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Костя М.

    Всі на одне лице 🤔
  • Евгений Смаглій

    Dear Friends 🇺🇦,

    The Labor Commission is holding classes for young workers and students interested in getting involved in the labor movement. The next class will discuss how to organize a union, the legal issues involved, tactics and strategy, and the importance of solidarity in campaigns.

    Date:  Saturday, June 5

    Time: 4:00 PM Eastern, 3:00 Central, 1:00 Pacific

    Register here to attend the class :
    ~ https://clck.ru/VHcUt

    In solidarity,

    Steve
    Labor Commission

    Communist Party USA 🇺🇸
    235 W. 23rd Street, 7th floor
    New York, NY 10011
    (Visits by appointment only)
    Tel : 212-989-4994
    Fax :212-229-1713
    Email : [email protected]
    www.cpusa.org

    🌍 🌏 🌎 🇺🇳

  • Евгений Смаглій

    Congress
    of Slaveholders ⛓️💸
    and Businessmen 💰in RF 🇷🇺:

    https://clck.ru/MMRi2
    https://forumspb.com/

    https://clck.ru/VGjkC
    https://youtube.com/c/SPIEF

    🌍🌏🌎

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up