ТОП-5 найкрасивіших депутатів Тернопільської міськради за версією "20 хвилин". А вам хто подобається?

ТОП-5 найкрасивіших депутатів Тернопільської міськради за версією "20 хвилин". А вам хто подобається?
  • "20 хвилин" публікує власний рейтинг найкрасивіших депутатів міськради. Хто вони та чим займаються — у матеріалі. Голосуйте і за свій варіант.
  • Раніше ми запропонували рейтинг найгарніших депутаток.

Перше засідання сесії відбулось 18 листопада. Про те, як депутати вихвалялись цим у соцмережах, читайте тут.  На засідання прийшли із гарним настроєм та красиво одягнені. Що депутатки публікують на своїх сторінках, чим займаються та що одягають — дивіться у рейтингу.

Хто потрапив до рейтингу красивих депутаток читайте тут

Прізвища розміщені у алфавітному порядку.

Відео дня

1. Віктор Гевко "Слуга народу", 35 років

Одружений. Разом із дружиною Наталею Віктор Гевко виховує синчка. Йому нещодавно виповнилось три роки.

Фізична особа-підприємець. Має вищу освіту.

Кіноактор, ведучий свят та подій. Капітан команди КВН "В.І,П Тернопіль". Віктор Гевко також працює начальником відділу маркетингу ТРЦ "Подоляни" та є власником туристичної компанії "Фантастік Тревел". 

 

2. Рустам Ергешов "За майбутнє", 29 років

Одружений. Виховує доньку. 

Рустам - приватний підприємець. Чимало тернополян знають його як засновника громадської організації "Файне місто".

Має вищу освіту. Також він - помічник депутата Верховної Ради України. 

Працює у Гуманітарному штабі Тернопільського району для боротьби з коронавірусом. Заступник керівника освітньо-аналітичного центру розвитку громад. 

3. Володимир Місько "Європейська Солідарність", 39 років

Одружений.Багатодітний батько.

Декан історичного факультету Тернопільського національного університету імені Володимира Гнатюка. 


 Депутатом міськради став вдруге. Раніше був  головою постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту

4. Назарій Редьква ВО "Свобода", 31 рік

Одружений. Тато 3-річної донечки. Чимало тернополян знають його як успішного адвоката.  

Пан Редьква займається індивідуальною адвокатською діяльністю. Одна із останніх резонансних справ - рейдерське захоплення приватного підприємства на Гайовій в Тернополі.

Назарій став депутатом міськради вже вдруге.  

Співвласник юридичної компанії.

5. Олександр Россомаха ВО "Свобода", 39 років

Про сімейний стан та родину пана Олександра інформації у вільних джерелах немає. На його особистій сторінці у Facebook жодних фото із жінкою чи дітьми. 

Працює директором товариства з обмеженою відповідальністю "Купон" .

Відомо, що був автором проєкту "Реконструкція спортивного майданчику по вулиці Генерала Тарнавського, 3", вартістю майже півтора мільйони гривень. Майданчик відкрили влітку 2020-го.

 

Хто із депутатів сподобався найбільше вам? Можливо, маєте свої вподобання? Пишіть відповідь у коментарях.

Нагадаємо, 27 листопада відбудеться продовження Першого засідання сесії Тернопільської міської ради. Стежте за нашими новинами.

 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Наталія Татура

    Якщо ці найкрасивіші, то страшно навіть уявити які решта😁😂🤣
  • АНАТОЛІЙ

    То це якась дітвора, усіх геть!!!!
  • Аня Гарасим

    Новинам Тернополя_20 *** чим би дитина не тішилясь лиш би не плакала!!!?
  • Инна Климчук

    Зір вже підводить , щупати треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up